Pāragri mirušā Hīta Ledžera meita jau pavisam liela. FOTO
Jau pavisam drīz – šā gada 28. oktobrī – aktrises Mišelas Viljamsas un nelaiķa Hīta Ledžera meita Matilde svinēs 11. dzimšanas dienu. Meitene aizvien ir ļoti līdzīga savam tētim.
Slavenības
2016. gada 18. septembris, 12:59

Pāragri mirušā Hīta Ledžera meita jau pavisam liela. FOTO

Jauns.lv

Pāragri mirušā Holivudas aktiera Hīta Ledžera (1979-2008) meitai Matildei jau ir desmit gadu. Meitene drīz būs viena auguma ar mammu – trīskārt „Oskara” balvai nominēto aktrisi Mišelu Viljamsu (36).

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Aktieru Mišelas Viljamsas un Hīta Ledžera mīlasstāsts aizsākās filmējoties lentē „Kuprainais kalns” („Brokeback Mountain”). Mišela par Almas lomu saņēma vienu no savām trim „Oskara” balvas nominācijām.

Filmas uzņemšanas laikā aktrisei gadījās samežģīt kāju un šis nelāgais misēklis vēlāk izvērtās romantiskā stāstā. Hīts Ledžers, kā īsts džentlmenis, rūpējies par aktrisi un abu jūtas kļuvušas aizvien ciešākas. „Jutu, ka pēc šī negadījuma man vienmēr viņa ir jāpieskata,” vēlāk kādā no intervijām pus pa jokam izteicās Ledžers. Drīz vien jaunais pārītis saderinājās un 2005. gada 28. oktobrī pasaulē nāca abu meitiņa Matilde Rouza.

Hīts vienmēr Mišelu dēvēja par ideālo mammu, taču abi līdz kāzām tā arī netika. Pēc trīs gadus ilgas kopābūšanas Hīts un Mišela izšķīrās. Dažus mēnešus vēlāk Viljamsa uzzināja no ziņām, ka Hīts Ledžers atrasts miris. Viņa ar meitu tobrīd bija Zviedrijā. Nācās saņemties, jo Matildei bija palikusi tikai mamma. Zaudējumu vēl sāpīgāku darīja tas, ka Matildes vaibsti un raksturs ļoti atgādināja tēvu.

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press