Mirusi mūzikla "Mūzikas skaņas" aktrise
Čārmianai Karrai bija 21 gads, kad viņa sāka filmēties populārajā mūziklā „Mūzikas skaņas”. Viņa ir pirmā no populārās filmas aktieriem, kas devusies viņsaulē.
Slavenības
2016. gada 19. septembris, 17:03

Mirusi mūzikla "Mūzikas skaņas" aktrise

Jauns.lv

73 gadu vecumā mirusi aktrise Čārmiana Karra, kura populārajā mūziklā „Mūzikas skaņas” atveidoja fon Trapu ģimenes vecāko meitu Līzeli.

Amerikāņu aktrise un dziedātāja Čārmiana Karra no dzīves šķīrās aizvadītajā sestdienā, būdama 73 gadus veca. Aktrises ģimene apstiprinājusi sēru vēsti, norādot, ka Čārmiana mirusi Kalifornijā no retas plānprātības formas izraisītām komplikācijām. Līdzjūtību aktrisei un viņas tuviniekiem izteikusi arī filmu studija „20th Century Fox” savā „Twitter” kontā: „Ar Čārmiana Karras aiziešanu „Mūzikas skaņu” ģimene zaudējusi mīļoto ģimenes locekli. Viņa mums mūžam pietrūks.”

Čārmiana Karra ir dzimusi 1942. gada 27. decembrī Čikāgā, ASV. Viņa bija 21 gadu veca, kad mūziklā iedziedāja visiem tik labi zināmo dziesmu „I Am Sixteen Going on Seventeen”. „Oskara” balvu ieguvušajā mūziklā „Mūzikas skaņas” Karra atveidoja fon Trapu ģimenes vecāko meitu Līzeli. Galvenās lomās 1965. gadā izdotajā kinolentē spēlēja Džūlija Endrūsa un Kristofers Plammers.

Pēc dalības „Mūzikas skaņās” Karra piedalījusies vēl tikai vienā filmā – 1966. gadā uzņemtajā mūziklā „Evening Primrose”, kurā galveno lomu atveidoja Entonijs Perkinss.

Pēc tam, kad Karra bija pametusi kino jomu, viņa nodibināja savu interjera dizaina kompāniju „Charmian Karr Design”. Viņas populārāko klientu vidū savulaik bijis arī popmūzikas karalis Maikls Džeksons.

Karra bijusi divu grāmatu līdzautore, kurās viņa stāsta par laiku, kad filmējās mūziklā „Mūzikas skaņas”.

Par Karras aiziešanu skumst viņas ģimene: divas māsas Šārona un Darlīna, divi brāļi Maikls un Braiens, meitas Dženifera un Emīlija un mazbērni Emma, Dereks, Viljams un Takers.

„Mūzikas skaņas” – „I Am Sixteen Going on Seventeen”

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press