Šova "Īstie veči" dalībnieki svin dzimšanas dienu un priecājas par nomestajiem kilogramiem. FOTO
Jubilāru Jāni (pirmais no kreisās) 50 gadu dzimšanas dienā sveica viņa cīņas biedri TV šovā „Īstie veči” Uldis un Aivis.
2016. gada 19. septembris, 23:43

Šova "Īstie veči" dalībnieki svin dzimšanas dienu un priecājas par nomestajiem kilogramiem. FOTO

Jauns.lv

Aizraujošā TV3 tievēšanas šova „Īstie veči” dalībnieki lepojas ar pirmajiem sasniegumiem cīņā ar liekajiem kilogramiem, kā arī atklāj savu ikdienas ēdienkarti un ledusskapja saturu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Šajā sērijā vecākajam šova dalībniekiem Jānim bija 50 gadu dzimšanas diena. Par godu tam pārējie šova dalībnieki leca vilcienā un devās ciemos uz Skrīveriem. Lai svētku galdā būtu tikai veselīgi ēdieni, Jānim talkā nāca šefpavārs Rihards Frīdenbergs Kalniņš. Jubilārs dāvanā no pārējiem šova dalībniekiem saņēma jaunu mobilo telefonu. Nu arī Jānis varēs piedalīties dalībnieku kopīgajā sarakstē, kur biedri apmainās ar saviem sasniegumiem.

Kā atklāja šova dalībnieki, tad pirmie rezultāti pēc ēdienkartes maiņas un sportošanas uzsākšanas ir jau redzami. Piemēram, Madars zaudējis desmit kilogramus svara, līdz ar to varēja ielīst savā vecajā kreklā. Arī Uldis priecājās, ka kilogrami zūd, un veikalā varēja laikot un iegādāties mazāka izmēra bikses.

Dalībnieki parādīja arī savus ledusskapjus, kuros nu vairs nav atrodami neveselīgi našķi, trekni ēdieni un alus.

   

Kasjauns/lv/ Foto: publicitātes

Tēmas