Žagars pie Garančas joņo kā viesulis. FOTO
Kādreizējais Operas direktors Andrejs Žagars lieliski zina, ka koncertu kavēšana ne pavisam nav labs tonis. Cerot, ka tomēr pagūs, pirms uz skatuves būs uzkāpusi pasaulslavenā operdīva Elīna Garanča, Žagars skrēja, cik vien jaudas.
Slavenības
2016. gada 20. septembris, 05:48

Žagars pie Garančas joņo kā viesulis. FOTO

Kasjauns.lv

Bijušais Latvijas Nacionālās operas direktors, režisors Andrejs Žagars uz operdīvas Elīnas Garančas un Raimonda Paula koncertu „Baltās paslēpes” ieradās skriešus, pa ceļam vēl cenzdamies ielocīties žaketē.

Pulkstenis rādīja divas minūtes pēc ielūgumos norādītā koncerta sākuma, un apmeklētāji jau bija omulīgi iekārtojušies skatītāju zālē, kad pie Nacionālā teātra zibens ātrumā atskrēja kādreizējais Operas šefs Andrejs Žagars. Uztraukdamies par iespējamo koncerta kavēšanu, režisors spraigajā skrējienā vēl centās iedabūt rokas žaketes piedurknēs. Steigdamies uz dienesta ieeju, kur, domājams, viņam pie dežuranta bija atstāts koncerta ielūgums, Žagars pabrāzās garām teātra parādes durvīm. Neaizpogātā žakete plandēja pa gaisu gluži kā karogs mastā. Dabūjis ielūgumu, Andrejs Žagars, visai aizelsies, ceļu turpināja, ejot ar ļoti lieliem, ātriem soļiem.

Andrejs Žagars skrien uz koncertu

Andrejs Žagars, skrienot uz Elīnas Garančas un Raimonda Paula koncertu „Baltās paslēpes” 2016. gada 18. septembrī.

gallery icon
8

Viesu tērpu parāde, ierodoties uz koncertu "Baltās paslēpes"

Elīnas Garančas un Raimonda Paula koncerta „Baltās paslēpes” viesi 2016. gada 18. septembrī.

gallery icon
82

Spilgti mirkļi no Elīnas Garančas un Raimonda Paula koncerta "Baltās paslēpes"

Elīnas Garančas un Raimonda Paula koncerts „Baltās paslēpes” 2016. gada 18. septembrī

gallery icon
23


Kasjauns.lv/Foto: Nauris Garkaklis, Inta Mengiša