Mārtiņš Kapzems meklē īsto meiteni
Kolorītais TV šovu un pasākumu vadītājs Mārtiņš Kapzems.
Slavenības
2016. gada 20. septembris, 14:40

Mārtiņš Kapzems meklē īsto meiteni

Jauns.lv

Kolorītais TV Šovu un pasākumu vadītājs Mārtiņš Kapzems - viens no retajiem vīriešiem Latvijā, kuru mode neatstāj vienaldzīgu, cilvēks, kuru varētu uzskatīt arī par modes pazinēju - meklē savu stilīgo radio draudzeni, mikrofona sabiedroto, spilgtu personību, ar kuru kopā vadīt viņa jauno raidījumu radio Capital FM viļņos. Viņai būs jāpalīdz atrisināt dažnedažādas modes mistērijas, kā arī jābūt lietas kursā par jaunākajām modes tendencēm.

Kādu meiteni Mārtiņš meklē? Tādu, kurai patīk mode un kura apģērbu veikalā jūtas kā mājās, tādu, kurai drēbju skapis un spogulis ir svēta lieta. Būtu labi, ja viņa sekotu līdzi aktualitātēm izklaides industrijā, būtu aktīva, pašpārliecināta un ar savu samtaino balsi apburtu jebkuru klausītāju!

Jau ar 20.septembri Mārtiņš Kapzems sāks darīt visu, lai atrastu savu īsto un vienīgo radio Capital FM partneri. Lai viņam Tevi vieglāk būtu pamanīt, tieši tagad paņem savu telefonu vai kameru, uzslēdz video režīmu un minūtes laikā pārliecini Mārtiņu, ka tieši Tu esi viņam īstā! Uzfilmēto video Tev jāsūta Mārtiņam iekš facebook vai instagram vai vienkārši uz e-pastu martins.kapzems@gmail.com. Iesūtīt vari līdz 27.septembrim.

Regīna Zommere/Foto: Artūrs Kondrāts