Riči atguvušies pēc brāļa nāves un ierakstījuši jaunu dziesmu! VIDEO
"Riči Baltican" – "Zeltenīte"
Slavenības
2016. gada 21. septembris, 07:12

Riči atguvušies pēc brāļa nāves un ierakstījuši jaunu dziesmu! VIDEO

Jauns.lv

Pēc smagā trieciena vasaras vidū, kad 29 gadu vecumā mira “Riči” mūziķis Kaspars Sunītis, beidzot atguvušies pārējie grupas dalībnieki - viņa brālis Rinaldo jeb Ritvars Sunītis un Kaspars Pudniks -, kuri ierakstījuši jaunu dziesmu.

Žurnāla “Kas Jauns” jaunākajā – 20. septembra – numurā Ritvars Sunītis un Kaspars Pudniks stāsta, ka laiks pēc Kaspara Sunīša nāves bijis ļoti smags. Turklāt Rinaldo ieslīga pamatīgā depresijā, kad šķita – ar skatuvisko darbību ir cauri, jo viņš pat nespēja padziedāt.

Par laimi, puiši spēja saņemties un turpināt darbu pie iecerētā starptautiskā projekta – mūzikla “Čigānu princese”, uz kuru tika uzaicināta arī grupa “Riči”. Mūzikls tiks izrādīts 45 koncertos Baltijas valstīs, un 20 no šiem koncertiem izskanēs Latvijā – pirmizrāde būs 3. novembrī. Mūziklā piedalīsies 11 mākslinieki no dažādām valstīm. Šo mūziklu izveidojis Lietuvā populārais mūzikas producents Viktoras Prapras, kurš 2015. gada ziemā jau iepazīstināja ar vienu no saviem projektiem - mūziklu "Čigānu Barons" (Gipsy Baron).

Nu Riči, kas pēc Kaspara nāves savu grupu pārdēvējuši par “Riči Baltican”, ierakstījuši dziesmu “Zeltenīte” no šī mūzikla. Tās mūzikas autors ir ģitāras virtuozs Arturs Sabilo no Lietuvas, bet tekstu sacerējis Kaspars Pudniks. Dziesmu izpilda Rinaldo, bet fona dziedātāja ir Anna Dribas.

Vairāk par to, kā Riči atguvās pēc Kaspara Sunīša nāves, kāpēc Rinaldo nespēja padziedāt un kas viņu izvilka no depresijas, lasiet šīs nedēļas žurnālā “Kas Jauns”!

 

Kasjauns.lv/Foto: Nauris Garkaklis, no Izdevniecības Rīgas viļņi arhīva