Pat Pita draugs Džordžs Klūnijs nezināja par šķiršanos. Lūk, kā viņš reaģē uz šo vēsti! VIDEO
2016. gada 21. septembris, 16:02

Pat Pita draugs Džordžs Klūnijs nezināja par šķiršanos. Lūk, kā viņš reaģē uz šo vēsti! VIDEO

Jauns.lv

Holivudas aktieris Džordžs Klūnijs bija devies uz ANO rīkotu tikšanos, kur kopā ar prezidentu Baraku Obamu piedalījās bēgļu krīzes jautājumu risināšanā. Dienā, kad visa pasaule runāja par aktieru Breda Pita un Andželinas Džolijas šķiršanos, Klūnijs bija teju vienīgais, kurš nezināja par notikumiem sava labākā drauga dzīvē.

55 gadus vecais Holivudas aktieris Džordžs Klūnijs neko nezināja par sava labākā drauga aktiera Breda Pita izjukušo laulību. To, ka Džolija iesniegusi šķiršanos no vīra, Klūnijs uzzināja nelielās ekspresintervijas laikā no CNN korespondenta Ričarda Rota.

Kad korespondents Rots lūdza aktieri izteikt viņa domas par savu ģimenes draugu negaidīto šķiršanos, Klūnijs bija ārkārtīgi pārsteigts. „Kas notika?” – viņš ar pretjautājumu vērsās pie TV žurnālista. Aktieris nespēja slēpt savu šoku, uzzinot, ka Džolija iesniegusi šķiršanos no Pita, viņa labākā drauga un filmu kolēģa. „Es par to nezināju,” pārsteigts par negaidīto vēsti, komentēja Klūnijs.

„Tad man ļoti žēl. Tas ir skumjš stāsts, par nožēlu ģimenei. Nelaimīgs stāsts par ģimeni. Man ļoti žēl to dzirdēt. Es pirmoreiz par to tagad dzirdu,” atzina dziļi satriektais Džordžs Klūnijs.

       

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press