VIDEO: Intars Busulis atzīstas, ka nozadzis auto
Slavenības
2016. gada 22. septembris, 05:38

VIDEO: Intars Busulis atzīstas, ka nozadzis auto

Jauns.lv

Intaram Busulim ir divi brāļi un divas māsas. Televīzija “STV Pirmā” apkopojusi visu trīs brāļu Busuļu stāstus par skolas laikiem Talsu pusē. Izrādās, ka brāļi Busuļi bijuši dullību pilni.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Intars un viņa māsas mācījās mazā lauku skolā, kur tobrīd bija tikai 89 skolēni. Savukārt viņa brālis Ēriks atzīst, ka mācījies visās Talsu skolās, kautrīgi piebilstot, ka četrus gadus no vietas gājis 12. klasē. Laurim un Ērikam ir tikai gadu liela vecuma starpība, kas viņiem ļāvis gan kopā darīt nedarbus, gan bastot skolu.

Intars atzīst, ka viņam meitenes nav interesējušas pat līdz koledžas laikiem. Viņš ir priecīgs, ka tik vēlu atklājis šos priekus, jo varēja kārtīgi izbaudīt bērnību. Tai pat laikā, rādot vecās skolas bildes, viņš norāda, ka bijis īsts skuķu puika. Ēriks un Lauris bijuši īsti palaidnieki – Lauris ar klasesbiedriem pat nozadzis klases žurnālu, lai slēptu savas sliktās atzīmes – zēni to nodedzinājuši un iemetuši akā. Savukārt Ēriks, kad mācījās 6. klasē, skolā izpūtis asaru gāzi. Busuļu brāļiem šie nav vienīgie skolas laika nedarbi, kuru dēļ viņi viesojušies direktores kabinetā.

1997. gadā Talsos rīkoto ugunsdzēsēju svētkus apmeklēja arī Lauris un Ēriks ar ģimeni. Lai arī mamma sākotnēji ļāva ar pacēlēju vizināties tikai vecākajam brālim, arī Lauris vēlāk nonāca pacēlēja grozā – tieši tajā reizē, kad notika liktenīgā Talsu traģēdija. Laurim paveicās – viņš palika dzīvs, taču vairākus gadus jaunietim smagās kājas traumas dēļ nācās mācīties pie privātskolotāja un specializētā skolā Vaivaros.

Tikmēr Intars kopš 7. klases strādāja algotu darbu – viņš spēlējis bērēs. Arī Lauris bērnībā ne vien podus vārījis, bet pelnījis naudu ar pudeļu nodošanu. Tagad, pēc daudziem gadiem, Intars atzīst, ka tomēr gluži nav bijis paipuisītis un 15 gadu vecumā ar draugiem pat nozadzis žiguli, ko pēc jautra izbrauciena puikas pametuši Talsu estrādes vidū. Kas noticis tālāk, zinot tikai policija un automašīnas saimnieks...


Kasjauns.lv/Foto: Rojs Maizītis