Meraija Kerija parāda, kā viņa vannojas. FOTO
Meraija Kerija saviem sociālo tīklu sekotājiem parādījusi visnotaļ intīmas bildītes.
Slavenības
2016. gada 22. septembris, 05:52

Meraija Kerija parāda, kā viņa vannojas. FOTO

Jauns.lv

Populārā amerikāņu dziedātāja Meraija Kerija (46) ļāvusi saviem faniem ielūkoties, kā viņa vannojas.

Pēdējā laikā preses slejās biežāk lasāmi stāsti par dziedātājas Meraijas Kerijas radiniekiem, nevis viņu pašu. Vispirms viņas māsu, ar AIDS slimo Alisoni (55) arestēja uz aizdomu pamata par prostitūciju. Bet drīz pēc tam viņas brālis Morgans (51) sniedza interviju televīzijā, kurā vainoja slaveno māsu vienaldzībā pret it visiem, izņemot sevi pašu.

Pati Meraija izvēlējusies nekādi nekomentēt brāļa izteicienus un Alisones, kura no apcietinājuma atbrīvota pret galvojumu, problēmas.

Tā vietā Meraija publiskojusi divas pikantas fotogrāfijas, kurās redzama plunčājamies vannā. Vairāk nekā četri miljoni dziedātājas sekotāju vietnē „Instagram” varēja aplūkot savu iemīļoto dziedātāju pilnībā kailu. Pašas intīmākās vietas viņa bija piesegusi tikai ar vannas putām.

Lai gan Meraija bija atbrīvojusies no visām drēbēm, dodoties vannā viņa nolēma nenoņemt savas dārgās briljantu rotaslietas – rokassprādzi, auskarus un kaklarotu. „Tikko pārnācu mājās pēc ilgas darba dienas skaņu ierakstu studijā,” fotogrāfijas parakstījusi populārā dziedātāja, solot drīzumā fanus priecēt ar jaunām dziesmām.

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press