Futbolista Kaspara Gorkša restorāna „Koya” atklāšanas vērienīgā ballīte. FOTO
Latvijas futbola izlases kapteinis Kaspars Gorkšs ar sava restorāna bāra saimnieku Ansi Ancovu, restorānu „Koya” atklājot.
Slavenības
2012. gada 18. jūlijs, 18:41

Futbolista Kaspara Gorkša restorāna „Koya” atklāšanas vērienīgā ballīte. FOTO

Jauns.lv

Latvijas izlases kapteinis un Anglijas premjerlīgas kluba „Reading” aizsargs Kaspars Gorkšs kopā ar sievu Ievu un draugu Olafu Saulrieti Andrejsalā, pašā Daugavas krastā, atvēruši restorānu „Koya”. Tās atklāšana pulcēja daudz sabiedrībā pazīstamus ļaudis.

Ideja par savu restorānu Kasparam Gorkšam bijusi jau sen. „Ir divas lietas, ar kurām nodarbojos ar lielu aizraušanos – tas ir futbols un ēst gatavošana.

Sen jau bijusi doma par savu restorānu – esmu bijis daudz kur pasaulē un daudz ko redzējis, tāpēc izveidojās sava vīzija par to, kā es to vēlētos,” portālam kasjauns.lv stāsta Kaspars Gorkšs, kurš uz paša restorāna atklāšanu ieradās viens no pēdējiem – neilgi pirms pusnakts uzreiz pa taisno no lidostas, atlidodams no treniņiem Anglijā.

Vaicāts, kas šajās pēdējās divās nedēļās bijis svarīgās – gatavoties debijai premjerlīgā, vai domāt par restorāna atklāšanu, slavenais futbolists pasmaida. „Protams, mans primārais darbs taču ir futbols! Bet, runājot par šo restorānu, sajūtas ir tādas, it kā nu būtu kļuvis par tēti trešajam dēlam.

Tagad jāskatās, kā viņam dzīvē klāsies,” lepns ir Gorkšs, kuram jau nākamajā rītā bija atkal jāsteidz uz lidostu, lai dotos uz komandas treniņnometni Portugālē.

Starp citu, restorānā „Koya” bārs ir pazīstamā bārmeņa Ansis Ancovs, kurš pēc piecu gadu prombūtnes atgriezies Latvijā, parvaldīšanā, bet Sefpavārs ir mūziķis un kulinārs Sergejs Jaramišjans, kurš, ieraudzījis šo vietu, uzreiz piekritis strādāt Andrejsalā, atsakoties no ļoti vilinoša darba piedāvājuma Maskavā. Savukārt „Koya” dizainu izstrādājusi pazīstamā māksliniece Zane Tetere.

Juris Vaidakovs / Foto: Mārtiņš Ziders