Pat arhibīskaps dodas novērtēt Džilindžera jauno izrādi. FOTO
Pirmizrāde “8 mīlošas sievietes” apmeklēja gan arhibīskaps Zbigņevs Stankevičs, gan Solvita Āboltiņa ar dzīvesbiedru Jāni Āboltiņu, gan uzņēmējs Ikars Keišs.
Slavenības
2016. gada 22. septembris, 14:53

Pat arhibīskaps dodas novērtēt Džilindžera jauno izrādi. FOTO

Jauns.lv

21. septembra vakarā Dailes teātrī pirmizrādi piedzīvoja režisora Dž. Dž. Džilindžera jaunākais veikums – izrāde “8 mīlošas sievietes”. To apmeklēja arī vairāki sabiedrībā ievērojami ļaudis, tostarp Romas Katoļu Baznīcas Rīgas arhibīskaps-metropolīts Zbigņevs Stankevičs un politiķe Solvita Āboltiņa.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Izrāde “8 mīlošas sievietes” ir par to, ka kādā mājā, kas nošķirta no apkārtējās pasaules, sapulcējušās astoņas sievietes - katrai ir savs noslēpums, katrai savs skelets skapī. Un, kad ģimenes tēvs un apgādnieks tiek atrasts miris savā gultā ar nazi mugurā, šie skeleti sāk birt laukā no skapjiem.

Izrādē galvenajās lomās ir Rēzija Kalniņa, Lilita Ozoliņa, Vita Vārpiņa, Indra Briķe, Kristīne Nevarauska, Ilze Ķuzule-Skrastiņa, Dārta Daneviča, Lelde Dreimane, bet izrādes horeogrāfs ir Agris Daņiļevičs, kurš arī bija starp pirmizrādes viesiem.

 

Kasjauns.lv/Foto: Nauris Garkaklis, Gunārs Janaitis (publicitātes foto)