Šovā "Pirmā deja" līgava krīt uz galvas. FOTO. VIDEO
Lauris un Anna ir pieredzējuši tautas deju dejotāji. Diemžēl kāzu dejas laikā līgavainis līgaviņu nenoturēja, un sieviete piedzīvoja kritienu.
2016. gada 22. septembris, 22:01

Šovā "Pirmā deja" līgava krīt uz galvas. FOTO. VIDEO

Jauns.lv

“STV Pirmā!” šovs “Pirmā deja” arī šonedēļ bija piepildīts ar vairākiem pārsteigumiem. Viens no tiem – pirmais kritiens īstās kāzu dejas laikā. Šis misēklis gan nesamulsināja “Pirmās dejas” dalībniekus un pēc nelielas pauzītes viņi turpināja kaislīgu rokenrolu, kas pārsteidza ne vien kāzu viesus, bet arī žūriju.

Anna un Lauris iepazinās uz deju grīdas, abi jau sešus gadus dejo vienā pārī tautas deju ansamblī. Lai arī abi ir teju profesionāli dejotāji, viņu tautas deju pieredze ļoti traucēja pasniedzējam Denisam Tumakovam realizēt ieceri par pirmo deju rokenrola ritmos. Taču Annas perfekcionisms un Laura rokenrola gars abiem lika pirmo deju nodejot teju perfekti, ja vien Laurim nebūtu misējies nomest jauno sieviņu zemē. Šova žūrijas priekšsēdētājs Agris Daņiļēvičs gan izgudroja jaunu ticējumi – ja kāzu dienā nomet līgavu uz galvas, tad šī diena kļūst neaizmirstama. Pats arī kautrīgi atzinās, ka līdzīgā pacēlienā reiz nometis zemē savu māsīcu un mūžam atcerēsies šo dienu.

Otrs pāris - Māris un Marija - dzīvo Ķegumā, taču ikdienā strādā Rīgā – Marija apdrošināšanā, bet Māris ir šefpavārs. Pasniedzējs Kārlis Božs nolasīja pāra acīs rokmūzikas garu un izvēlējās iestudēt deju pie „Līvu” dziesmas “Zelta sirds”. Lai arī Marija centās deju zālē būt noteicēja, skarbie roka ritmi lika Mārim ņemt visu savās rokās. Abu kaisle un saskaņa pārliecināja žūriju, tādēļ tieši Māris un Marija saņēma dāvanu karti kāzu ceļojumam 1000 EUR vērtībā.

Marijas un Māra kāzu deja Laura un Annas kāzu deja

   

Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes