Slavenības
2016. gada 23. septembris, 13:34

Ko par Pita un Džolijas šķiršanos domā Anistone?

Jauns.lv

Pēc tam, kad pasauli sasniedza ziņa par Andželinas Džolijas un Breda Pita šķiršanos, žurnālisti pastiprinātu uzmanību pievērsuši aktiera bijušajai dzīvesbiedrei aktrisei Dženiferai Anistonei. Ko viņa par to domā?

2005. gadā, kad Breds Pits un Dženifera Anistone paziņoja par šķiršanos, klīda runas, ka aktieris aizgājis no sievas Džolijas dēļ. Baumoja, ka Pitam un viņa seksapīlajai kolēģei filmā „Smita kungs un kundze” radies dienesta romāns. Breds Pits un Andželina Džolija vienmēr nolieguši faktu, ka būtu uzsākuši romānu, kamēr Pits vēl bija precējies.

Taču dzeltenā prese vēl ilgi runāja par Anistoni, kura ļoti sāpīgi pārdzīvojusi šķiršanos no mīļotā vīra.

Tagad, kad Pita un Džolijas laulībai pienākušas beigas, daudzus interesē, ko par to domā Pita agrāk pamestā sieva. Dženiferas draugi žurnālistiem atklājuši, ka patiešām ir runājuši par šo tēmu.

Kāds no Anistones draugu loka žurnālam „Us Weekly” paudis sekojošus vārdus: „Dženifera nekad viņam nevēlēja šādu likteni. Tomēr viņa neizslēdza, ka ar Bredu kas tāds varētu notikt. Džena vēl Bredam veiksmi un visu to labāko. Viņa ir laimīga un vēlas, lai arī viņš būtu laimīgs. Džena netur ļaunu prātu uz Bredu par to, ka viņi šķīrušies.”

Spriežot pēc visa, Džolijas un Pita šķiršanās nebūs no mierīgajām.

Taču šis viedoklis absolūti nesakrīt ar kāda cita Anistones tuva paziņas stāstīto, ko publicējis tas pats amerikāņu žurnāls. Draugs citējis aktrises teikto, no kura var secināt, ka viņai ir ļauns prieks par notikušo Pita un Džolijas ģimenē. „Viņus sasniegusi karma!” – kādam no paziņām esot izteikusies Anistone. „Dženai vienmēr bija sajūta, ka kaut kas tāds notiks,” turpina paziņa. „Viņa nejuta, ka Džolija būtu tā vienīgā, ar kuru viņš paliks kopā visu mūžu. Viņa Bredam ir pārāk sarežģīta būtne. Viņš taču ir samērā vienkāršs puisis.”

Dženifera Anistone un Breds Pits apprecējās 2000. gada jūlijā Malibu. Kāzas bija krāšņas, un pāra faniem bija atmiņā ilgu laiku. Holivudā viņus uzskatīja par paraugpāri līdz brīdim, kad 2005. gada martā Dženifera iesniedza tiešā šķiršanās prasību. Tajā pašā gadā aizsākās arī Pita un Andželinas Džolijas romāns.

Dženifera Anistone nebijuši seksīgā tērpā

Ekrāna aktieru ģildes balvu ceremonijai Dženifera Anistone bija izvēlējusies modes nama „Galliano” vakarkleitu no „vintage” tērpu kolekcijas.

gallery icon
21

Dženifera Anistone „Zelta globusu 2015” balvu vakarā

Pēc „Zelta globusu” ceremonijas kritiķi ierindoja Dženiferu Anistoni sliktāk ģērbto sarakstā. Ne tāpēc, ka viņa izskatītos slikti, bet gan tāpēc, ...

gallery icon
6

Dženifera Anistone un Džastins Terū, apmeklējot „Oskara” balvu ceremoniju

gallery icon
13


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press