Neviens nepērk "Guns N’ Roses" ģitārista Slash māju, kurā ir savs personīgais naktsklubs! FOTO
„Guns N’ Roses” ģitārists Slash pārdod māju, kuras pagrabstāvā iekārtots pašam savs privātais naktsklubs ar striptīza dejotājas stieni telpas pašā centrā.
Slavenības
2016. gada 25. septembris, 06:50

Neviens nepērk "Guns N’ Roses" ģitārista Slash māju, kurā ir savs personīgais naktsklubs! FOTO

Jauns.lv

Grupas „Guns N’ Roses” ģitārists Slash (51) bez panākumiem cenšas pārdot savu Beverlihilsā esošo māju.

Ģitārists Slash pērn nolēma pārdot māju Beverlihilsā, par to prasot 10.995 miljonus ASV dolāru. Tomēr īpašums, kas atrodas smalkajā un apsargātajā Malholandas rajonā, interesi nepiesaistīja. Šā gada aprīlī mūziķis mājas cenu pazemināja par pusi miljona, pārdodot to par 10.495 miljoniem ASV dolāru. Taču arī tas nedeva rezultātu. Tagad Slash savu māju Beverlihilsā pārdod par 9.499 miljoniem ASV dolāru, kas ir par nepilnu pusotru miljonu lētāk nekā iecerētā sākotnējā cena.

Toskānas stilā celtā villa ir 1020 kvadrātmetrus liela. Tās nākamais īpašnieks varēs baudīt greznību, kā arī absolūtu mieru, ko neviens un nekas netraucē. Īsts sapnis populāram izklaides industrijas pārstāvim!

Mājā ir septiņas guļamistabas un septiņas vannasistabas, kā arī mājas kinozāle un skaņas necaurlaidīga ierakstu studija, ko var ērti pārvērst par viesu guļamistabu. Savukārt ēkas pagrabā iekārtots savs personīgais naktsklubs, kas ieturēts melnbaltos toņos un aprīkots ar ādas mēbelēm, LED apgaismojuma sistēmu un striptīza dejotājas stieni uz paaugstinājuma, kas apvilkts ar baltu ādu.

Slash ar sievu Perlu šo māju iegādājās 2009. gadā par 7.3 miljoniem ASV dolāru. 2014. gadā pēc 13 laulībā nodzīvotiem gadiem pāris izšķīrās. Viņiem ir divi dēli Londons (14) un Kešs (12).

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press