Krievijas mēbeļu fabrika nosūta "vientuļajai mammītei Andželinai" sešas bērnu gultiņas. FOTO
Mēbeļu ražotne Uļjanovskā nosūtījusi bērnu gultas Džolijai, lai "viņai nav jātērējas" šīm mēbelēm un lai smagajā dzīves brīdī bērniem būtu priecīgāka gulēšana.
Slavenības
2016. gada 25. septembris, 15:33

Krievijas mēbeļu fabrika nosūta "vientuļajai mammītei Andželinai" sešas bērnu gultiņas. FOTO

Jauns.lv

Holivudas superpāra šķiršanos sava tēla pucēšanai izmantojusi kāda mēbeļu rūpnīca Uļjanovskā, Krievijā. Uzņēmums, jūtot līdzi Andželinai Džolijai kā vientuļajai mātei, uzdāvinājis sešas bērnu gultas savā specifiskajā dizainā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Džolijas un Pita bērni būtu priecīgi gulēt šajās košajās un dzīvespriecīgajās gultās, uzskata Uļanovskas mēbeļu fabrikā. Kompānijas pārstāvis stāsta: "Gultiņas jau ir izgatavotas, saliktas un nosūtītas. Mēs rūpīgi izraudzījāmies dizainu un krāsojumu katram no Džolijas un Breda pita sešiem bērniem. Meitenēm izlēmām dāvināt gultiņas košās krāsās, kā arī dzīvnieku tematikā ieturētas, savukārt zēniem kā jau zēniem - populārākās sporta mašīnas," atsaucoties uz vārdā nenosaukto kompāniju vēsta Krievijas medijs "Life News".

Viņš pauda līdzjūtību superpāra bērniem, kuriem "šis noteikti nav viegls laiks". Bērni vecāku šķiršanos noteikti pārdzīvojot, uzskata mēbeļu ražotnē. "Cerēsim, ka mūsu pieticīgā dāvāna spēs kaut nedaudz kliedēt rūgtumu viņu sirdīs," izteicies ražotāja pārstāvis, "Andželinai tagad nenāksies tērēties jaunām mēbelēm bērnu guļamistabām".

Izgatavotās gultas jau nākamnedēļ tikšot nogādātas ASV vēstniecības telpās Maskavā, kur noformēšot mēbeļu piegādi taisni līdz Džolijas namdurvīm. Vai aktrise šādu dāvinājumu no Uļjanovskas spēs novērtēt un atzīt gultas par labām esam, rādīs laiks.

Kasjauns.lv jau vēstīja, ka šīs nedēļas sākumā pasauli pāršalca vēsts par Andželinas Džolijas un Breda Pita "parauglaulības" iziršanu. Aktrise savu vīru vaino nespējā savaldīt dusmas un alkohola lietošanā. Izskanējis arī pieņēmums, ka Pits sācis kļūt vardarbīgs pret bērniem, kā arī, iespējams, krāpis sievu ar kādu aktrisi, kas šobrīd redzama ar grūtnieces punci.

Viņi audzināja sešus bērnus - Medoksu (15), Paksu (12), Zaharu (11), Šilo (10), un dvīņus Vivjenu un Noksu (8), trīs no viņiem ir pāra bioloģiskie.


Kasjauns.lv/Foto: Publicitātes

Tēmas