Lindseja Lohana baidījusies, ka draugs varētu ieliet sejā skābi
Amerikāņu aktrises Lindsejas Lohanas un krievu uzņēmēja Jegora Tarabasova romāns beidzās vētraini. Līgavainis gribējis draudzeni nožņaugt, bet viņa atsaukusi apsūdzību, jo baidījusies, ka Jegors sejā var ieliet skābi.
Slavenības
2016. gada 25. septembris, 16:02

Lindseja Lohana baidījusies, ka draugs varētu ieliet sejā skābi

Jauns.lv

Skandalozu slavu iemantojusī aktrise Lindseja Lohana (30) par savām bijušajām attiecībām ar līgavaini krievu uzņēmēju Jegoru Tarabasovu (23) gatava atklāt šausmu lietas. Viss nonācis tiktāl, ka aktrise baidījusies, ka draugs varētu viņai sejā ieliet skābi.

Holivudas aktrise Lindseja Lohana saderināšanos ar Jegoru Tarabasovu atsauca pēc tam, kad bija piedzīvojusi vairākus vētrainus strīdus, kuru laikā draugs kļuvis agresīvs un vardarbīgs. Baumo, ka krievu telekanāla "Первый канал" vadība samaksājusi Lohanai vairāk nekā 850 000 ASV dolāru par to, lai viņa sniegtu atklātu un vaļsirdīgu interviju par savām attiecībām ar Tarabasovu. Aktrise tam arī piekritusi.

„Kad aizgāju gulēt, viņš ielauzās manā mājā,” Lindseja atceras šausminošo mirkli, kas bijis „pēdējais piliens”, lai viņa izbeigtu šīs attiecības. „Viņš sāka mani žņaugt.”

Apsūdzība pret Tarabasovu tomēr netika izvirzīta. „Es baidījis, ka Jegors man sejā varētu ieliet skābi,” intervijā Krievijas televīzijai Lindseja atklāj, kāpēc lietu pārtraukusi.

„Es izskrēju uz balkona un kliedzu pilnā kaklā: viņš cenšas mani nogalināt, izsauciet policiju!” Esmu priecīga, ka varu apmeklēt Maskavu un tagad par to runāt,” norāda Lindsija.

Kāds zinātājs apgalvo, ka īsi pirms TV intervijas Tarabasovam pa tālruni izdevies sakontaktēties ar savu bijušo līgavu. Viņš vēlējies, lai Lindseja atteiktos no dalības TV pārraidē un nesniegtu interviju.

Savukārt krievu uzņēmēja preses pārstāvis noliedzis šādu informāciju, apgalvojot, ka Tarabasovs nav zvanījis Lohanai uz Maskavu, un šobrīd vispār atrodoties brīvdienās Grieķijā.

Pārstāvis teic, ka Tarabasovs noliedzis visus „aizskarošos” un „nepatiesos” apgalvojumus, ko paudusi Lohana.

„Man tapis zināms, ka mana bijusī līgava Lindseja Lohana pret mani plāno jaunu apmelnošanas kampaņu Krievijā un starptautiskajos medijos,” savā oficiālajā paziņojumā izteicies Jegors Tarabasovs.

„Manām attiecībām ar Lindseju beigas pienāca 2016. gada jūlijā. Nedēļās, kas sekoja, bija neskaitāmi centieni celt neslavu pār manu vārdu, kļūdaini atspoguļojot mūsu attiecību raksturu, publicējot sagrozītus faktus un izdarot aplamas apsūdzības.”

„Es tobrīd nolēmu nereaģēt uz apmelnojošajiem un nepatiesajiem apgalvojumiem. Man kā starptautiskam uzņēmējam jāizvairās piesaistīt sev lieku uzmanību un publicitāti, un jākoncentrējas uz sava biznesa attīstību. Es arī nolēmu klusēt aiz cieņas pret Lindseju.”

„Šodien es vēlos pateikt, ka visas izskanējušās apsūdzības un tās, kas vēl tikai sekos no Lindsejas puses, nav patiesas.”

„Nevēlos būt ierauts mediju saceltajā vētrā par mūsu šķiršanos. Es nesniegšu citus paziņojumus par savām bijušajām attiecībām ar Lindseju, taču izmantošu visas legālās iespējas, lai aizstāvētu savu vārdu un reputāciju,” norādījis Jegors Tarabasovs.

 

Lindsejas Lohanas un Jegora Tarabasova strīds Mikonosas salā 2016. gada jūlijā

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press