Kombuļu Inese dejo striptīzu un apraksta plikus dibenus. FOTO
2012. gada 12. augusts, 16:35

Kombuļu Inese dejo striptīzu un apraksta plikus dibenus. FOTO

Jauns.lv

Sestdienas vakarā Piltenes estrādē notika vēl nebijis šovs - mūziķa Sanda Kiopa jubilejas festivāls „Pīlādžoga 2012“. Dziedot repu, sniedzot autogrāfus un rīkojot trakas izdarības, par vakara zvaigzni nepārprotami kļuva Inese Saulīte jeb Kombuļu Inese.

Kasjauns.lv jau vēstīja, ka Kombuļu Inese nesen uzsāka sadarbību ar grupas „Titāniks“ līderi Sandi Kiopu. Nupat Inese piedalījās Kiopa jaunā hīta „Dziļāk vēl“ pikantā videoklipa tapšanā, kurā būs redzama kaila staigājam Rīgas ielās, bet nu viņa pidalījusies Kiopa jubilejas koncertā.

Šogad Sandis Kiops savu jubileju bija nolēmis atzīmēt ar vērienu - tai par godu sarīkoja festivālu 11. augusta naktī Piltenes estrādē. Lai gan jubilārs bija Sandis, vislielāko uzmanību izpelnījās tieši Kombuliene, pulcējot diezgan daudz Piltenes vietējos iedzīvotājus un no kaimiņu miestiem sabraukušos. Inese nelika vilties, jo bija sarūpējusi vairākus šovus, ar kuriem uzkurināja skatītājus līdz neprātīgām izdarībām.

Ineses fani izģērbās uz skatuves un prasīja pēc autogrāfiem, lūdzot Inesei tos uzrakstīt uz kailiem vēderiem un pat dibeniem. Drosmīgākie neliedzās sirsnīgi sabučot pazīstamo dziedātāju un izdancināt. Gadījās arī kāds pārlieku uzmācīgs atbalstītājs, kuram nācās pamest pasākuma teritoriju apsardzes pavadībā.

 

„Es reibstu no mūzikas,“  portālam Kasjauns.lv teic Kombuliene, malkojot kafijas tasīti. Viņai neesot nepieciešami alkoholiskie dzērieni vai narkotiskās vielas, lai justos labi - galvenais, lai ir iespēja atrasties uz skatuves un mākslinieciski sevi izpaust. Sandim Kiopam gan ar mūziku un svaigu gaisu nebija gana, tādēļ Kiops, gana iekarsis, iekaroja skatuvi un publiku ar daudz uzsaucieniem un emociju radītiem vaidiem.

Kasjauns.lv/ Foto: Jānis Brīvzemnieks