Slavenības
2016. gada 26. septembris, 10:05

Di Kaprio bijusī mēnesi pēc dzemdībām jau pozē apakšveļā. FOTO

Jauns.lv

31 gadu vecā izraēliešu modele Bara Rafaeli pirms sešām nedēļām sagaidījusi pasaulē savu pirmdzimto un jau atguvusi formu. Bara popularitāti iemantoja pirms desmit gadiem, kad viņu vienoja piecus gadus ilgs romāns ar Holivudas aktieri Leonardo di Kaprio (41).

2015. gadā modele apprecējās ar uzņēmēju Adi Ezru (41), bet šā gada augustā laida pasaulē abu pirmo kopīgo bērnu – meitiņu, kurai jaunie vecāki devuši vārdu Līva.

Vēl pirms kāzām Bara žurnālistiem apgalvoja, ka abi ar vīru plānojot radīt „lielu ebreju ģimeni”, tā, ka Līva noteikti nebūs viņu vienīgā atvase.

Baru Rafaeli vīriešu žurnāla „Maxim” lasītāji pirms dažiem gadiem atzina par seksīgāko sievieti pasaulē. Modele šo titulu attaisnojusi arī pēc dzemdībām. Pagājušas tikai nieka sešas nedēļas pēc meitas nākšanas pasaulē, bet Bara jau izrāda nevainojamu augumu apakšveļā.

„Mamma,” – modele melnbalto attēlu parakstījusi ar īsu un lakonisku komentāru.

Neraugoties uz veiksmīgu modeles karjeru, Bara vēl strādā pie sava biznesa. Viņa ir viena no kompānijas „MyCheck” galvenajiem investoriem. Šī kompānija saistīta ar viedtālruņu maksājumu sistēmu. Pirmajā gadā pēc uzņēmuma dibināšanas Rafaeli nopelnīja 1.7 miljonus ASV dolāru, bet otrajā gadā – jau 4.2 miljonus ASV dolāru.

       

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press