Regnāra Vaivara recepte cīņai ar neuzticīgiem vīriem. FOTO
Regnārs Vaivars intervijā „Kas Jauns” pirms lielā notikuma runā gan par teātri, gan sadzīvi, gan politiku un pat par attiecībām ar sievietēm.
Slavenības
2016. gada 27. septembris, 06:45

Regnāra Vaivara recepte cīņai ar neuzticīgiem vīriem. FOTO

Jauns.lv

Šodien Ģertrūdes ielas teātrī notiks režisora Regnāra Vaivara jauniestudējuma „Divas māsas un draudzene” pirmizrāde. Izrāde solās būt grandioza, jo tās dēļ Regnārs, kurš plašas intervijas nebija sniedzis 17 gadus, bija gatavs pat runāt un būt ļoti atklāts.

„Izrādes stāsts sākas kā populārajā seriālā „Sekss un lielpilsēta”, kur trīs draudzenes – intelektuālas un pietiekami turīgas – izdzīvo savas dzīves. Vienā brīdī viņas saprot, kā sievietei sāp, kad vīrietis viņu uzmet vai pamet. Lai vīrietis to saprastu, viņam vienkārši fiziski ir jāmauc pa muti. Viss. Citu variantu nav. Nelīdzēs gari dialogi. Viņš citādi nekad to nesapratīs. Veči ir jāsit. Un viņas to sāk darīt. Tos, kuri viņām dara pāri, viņas sāk šķaidīt un močīt. Uzskatu, ka ļoti taisnīgi.

Nu... tādās situācijās, kad vecis reāli uzmet sievieti, piekrāpj. Tas tāpēc, ka sabiedrībā ir dubultie standarti attiecībā uz vīriešiem un sievietēm. Tas, ko drīkst atļauties vīrietis – viņš var krāpt un sazin ko, un visi teiks: „Tas ir „kruts” vecis!” Sievietes pakļaujas šim viedoklim. Ja sievietes tā uzvedas, viņas, pēc sabiedrības vairākuma domām, ir maukas. Veču loģika, ka mums neko nevar padarīt. Mēs noplūcam ābolīti, nokožam, ā, ir rūgts, nometam zemē un zinām, ka paņemsim vēl vienu,” intervijā žurnālam „Kas Jauns” atzīst Regnārs Vaivars.


Kasjauns.lv / Foto: Madara Botmane, Nauris Garkaklis