Tēva portrets uz rokas un notetovēta iekšlūpa. Pašmāju slavenību dīvainākie tetovējumi. FOTO
Slavenības
2012. gada 26. augusts, 06:44

Tēva portrets uz rokas un notetovēta iekšlūpa. Pašmāju slavenību dīvainākie tetovējumi. FOTO

Jauns.lv

Latvijas eksprezidenta Valda Zatlera dēls Kārlis šovasar sev uztetovējis tēva portretu, dziedātāja Liene Brikouska nupat šokējusi, aptetovējot iekšlūpu, bet dziedātājs Valters Frīdenbergs lepojas ar uztetovētu vecmāmiņas portretu! Lūk, kā savu ķermeni aptetovē sabiedrībā pazīstami ļaudis!

Viens no izplatītākajiem veidiem, kā ļaudis mēdz izpaust savu brīvību un radošo personību, ir tetovējumi. Gan sendienās, gan arī tagad ar dažādiem simboliem un zīmējumiem uz ādas sabiedrībai tiek raidīti dažnedažādākie ziņojumi. Arī pašmāju slavenībām, izrādās, izdodas visai oriģinālos veidos izcelties, iemūžinot uz ķermeņa sev nozīmīgu informāciju. Tetovēti tiek ne tikai ģimenes locekļu un autoritāšu vārdi, bet pat to portreti!

Brikouska aptetovē iekšlūpu

Dziedātāja un radio „Capital FM” ētera balss Liene Brikouska nebeidz pārsteigt. Viņa savu aptetovēto ķermeni jau iepriekš paspējusi atrādīt plašākai sabiedrībai, piedaloties dažādās pikantās fotosesijās, kur labi redzams ar dažādiem mākslinieciskiem un krāsainiem tetovējumiem rotātais ķermenis. Viens no Lienes beidzamajā laikā veiktajiem tetovējumiem ir pavisam noslēpumains – mutes iekšpusē uz apakšlūpas viņa iemūžinājusi vārdu „Sasha” un maza izmēra sirsniņu.

Zatlera dēlam tēva portrets

Lai arī cik neticami tas izklausītos, bijušā Valsts prezidenta Valda Zatlera jaunākais dēls Kārlis Zatlers (19) tik tiešām uz sava ķermeņa uztetovējis tēva portretu!  Apliecinot cieņu savam tēvam, eksprezidenta atvase pie šāda tetovējuma uz kreisās rokas tika šā gada pavasarī. Valdis Zatlers neilgi pēc šī tetovējuma tapšanas gan bilda, ka tetovēšanos neatbalsta, tomēr dēlam neko neaizliedz, respektējot sava nu jau pilngadību sasniegušā bērna izvēli.

Pelnrušķītei rakstīt palīdz Edgars Alans Po

TV šova „Pelnrušķīte” uzvarētāja Kristīne Teilāne (21), kura ir kaismīga kriminālliteratūras cienītāja, šogad tikusi pie sava lielākā iedvesmotāja — rakstnieka Edgara Alana Po — portreta tetovējuma. To viņai uztetovējis draugs Agris Krūmkalns, pie kura jauniete patlaban arī pati apgūst tetovēšanas mākslu.

Valters ar tetovējumu godina vecmāmiņu

Mūziķis un TV raidījumu vadītājs Valters Frīdenbergs gadu pēc savas vecmāmiņas Elizabetes Ogles aiziešanas aizsaulē šogad uztetovējis uz kreisās rokas viņas portretu, skaidrojot, ka tādējādi aizvien jūt sev tik mīļā cilvēka klātbūtni. Tetovējums tapis uz kreisās rokas, sirds pusē. „Ome vienmēr ir bijusi un vienmēr būs viens no maniem vistuvākajiem un nozīmīgākajiem cilvēkiem. Es jūtu, ka viņa ir tepat, mani pieskata, palīdz un sargā,” pārliecināts Valters Frīdenbergs.

Sākot strādāt televīzijā, Ketija uztetovē Monro

Stilīgā TV dīva un radio balss Ketija Dombrovska, kura nesen apprecējās un nu ir uzvārdā Šēnberga, pirms kāda laika uz labās rokas uztetovējusi leģendārās aktrises Merilinas Monro portretu. Viņa atklāj, ka to uztetovējusi pirms četriem gadiem, kolīdz dabūjusi darbu raidījumā „SeMS”. „Tādā veidā iemūžināju savus panākumus un darbu, par kuru biju sapņojusi. Laikam ar tetovējumu gribēju iegūt kaut mazliet tās pārliecības, kas bija Monro,” neslēpa dzīvespriecīgā Ketija.

Merilinas Monro portrets arī Holivudas aktrise Foksai

Tieši uz labās rokas un tieši Merilinas Monro seja uztetovēta arī Holivudas aktrisei Meganai Foksai. Latviešu TV seja Ketija gan apgalvo, ka savu tetovējumu nebūt nav noskatījusies no pasaulslavenās filmu zvaigznes.

Tetovējumi, kā meitu zīmējumi

Neba Latvijas zvaigznes ir vienīgās, kas pārsteidz ar neparastiem tetovējumiem. Kad pirms dažiem gadiem Latvijā viesojās Krievijā populārā grupa „Uma 2 rman”, tās solists Vladimirs Kristovskijs Jūrmalas pludmalē nodemonstrēja savu torsu.

Nevarēja nepamanīt, ka uz labās rokas viņam uztetovēti jauki ķiņķēziņi. Šīs figūriņas ļoti atgādināja bērnu zīmējumus, un, kā atzina pats dziedātājs, tie arī ir bērnu zīmējumi. Proti, tetovējumi radīti, par paraugu ņemot viņa četru meitu radošās izpausmes.

Stulbākie tetovējumi: 3.daļa

Foto: Bulls Press, Facebook.com/Boardside.lv, no Izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva