Vecāku šķiršanās sekas. Džolijas dēls sper savam miesassargam. FOTO
Miesassargiem uzticēts rūpēties par Andželinas Džolijas bērnu drošību. 15 gadus vecais Medokss nav vairs mazulis, bet uzvesties nemāk.
2016. gada 27. septembris, 16:55

Vecāku šķiršanās sekas. Džolijas dēls sper savam miesassargam. FOTO

Jauns.lv

Holivudas zvaigznes Andželinas Džolijas (41) miesassargs pavadīja pastaigā aktrises vecākos bērnus Medoksu (15) un Paksu (12), kad paparaci gadījās novērot savādu skatu. Medokss, ejot pussolīti aiz apsarga, centās viņam iespert.

Jādomā, ka tā bija tikai pusaudža māžošanās un līdz reālam spērienam pietrūka puscentimetrs, taču izskatījās gaužām nepiedienīgi, ka vīram, kuram uzticēts rūpēties par bērnu drošību, jāsaņem spēriens no izlutinātas atvases.

Pēc tam, kad Džolija bija iesniegusi tiešā šķiršanās prasību no vīra aktiera Breda Pita, viņa dokumentos norādīja, ka dara to „ģimenes veselības dēļ”. Aktrisi neapmierināja dzīvesbiedra bērnu audzināšanas metodes, par ko laulātais pāris savulaik daudz strīdējies. Pret Pitu pat ierosināta lieta par vardarbību pret paša bērniem – privāta lidojuma laikā viņš esot mutiski un fiziski aizskāris atvases.

To, ka Džolijas bērni ir izlutināti, parāda ne tikai jaunākās fotogrāfijas ar miesassargu, to plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem apstiprinājušas arī vairākas bijušās auklītes. Viņas apliecinājušas, ka bērni ir izlaisti un nevaldāmi.

Džolija ticot bērniem ik uz vārda un klausot visam, ko tie saka. Atvases to esot iemanījušās izmantot savā labā un manipulēt ar mammas labo sirdi. Savukārt Pits centies panākt, lai bērni klausītu vecākus un ievērotu kādus nebūt noteikumus, bet par to mājās vienmēr izcēlušies lieli strīdi.

Savulaik Pits un Džolija algojuši sešas auklītes – katram bērnam savu.

 

Džolijas dēls sper savam miesassargam

Jādomā, ka tā bija tikai pusaudža Medoksa māžošanās un līdz reālam spērienam pietrūka puscentimetrs, taču izskatījās gaužām nepiedienīgi, ka vīram, ...

gallery icon
12

 

Māja, kur šobrīd dzīvo Andželina Džolija ar bērniem

Pēc šķiršanās no vīra Breda Pita, aktrise Andželina Džolija paņēmusi līdzi visus sešus bērnus un noīrējusi māju Malibu piekrastē, par ...

gallery icon
46

 

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

gallery icon
35

 

Andželinas Džolijas un Breda Pita ģimene ierodas Nicā

gallery icon
16

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press