Daiļais Justs spēlējas ar senām lietām. VIDEO
Justs Sirmais ar kompozīciju „Kaut mazliet”
Slavenības
2016. gada 28. septembris, 12:26

Daiļais Justs spēlējas ar senām lietām. VIDEO

Jauns.lv

Klajā nācis šā gada Latvijas pārstāvja Justa Sirmā videoklips dziesmai „Kaut mazliet”, kurā lēnīgās dziesmas laikā Justs rosās telefonbūdiņā, staigā gar jūru un visu laiku izjusti dzied.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Par Andžeja Gavriša veidoto klipu Justs stāsta – svarīgi ir tas, ko skatītājs redz un jūt, jo “nelaimīgās mīlestības stāstu Andžejs ir atspoguļojis oriģinālā gaismā”. Dziesmas “Kaut mazliet” skanējums un noskaņa sasaucas ar režisora vīziju, kas ļāvusi sen dzirdētas un redzētas tēmas parādīt ar interesantiem, vēl neredzētiem līdzekļiem.

Video ir izmantota speciāli tā vajadzībām radīta sena telefona būdiņa, kas piepildīta ar divām tonnām ūdens. Klipā redzamās fotogrāfijas uzņemtas uz melnbaltas foto filmiņas, kurai beidzies derīguma termiņš – fotogrāfijas tapa video uzņemšanas laikā. Video redzama arī Dina Budkeviča, kura šo iespēju kā galveno balvu ieguva konkursā.

“Kaut mazliet” ir dziesmas “Have It All” versija latviešu valodā. Dziesma angļu valodā tika izdota īsi pēc Eirovīzijas dziesmu konkursa Stokholmā.

 

Kasjauns.lv / Foto: publicitātes