Gribi uzzināt, kas no mums tika noslēpts pagājušajā gadu tūkstotī? Spied te! VIDEO
Redz, kādi pagājušā gadu tūkstoša beigās bija Renārs Kaupers un Kaspars Roga!
Slavenības
2016. gada 28. septembris, 17:48

Gribi uzzināt, kas no mums tika noslēpts pagājušajā gadu tūkstotī? Spied te! VIDEO

Jauns.lv

Gatavojoties savam jubilejas lielkoncertam „20 gadi latviešu mūzikā”, “Mikrofona ieraksti” parakājušies savos apcirkņos un atraduši muzikālas lietas, kas no 1998./1999. gada veikuma vēl nav bijis publicēts.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

1999. gadā aizvien jaunus apvāršņus iekaroja grupa “Prāta vētra”, “Zelta albuma” statusu ieguva projekta „5 tenori” ierakstu albums „Ziemassvētkos”, kā arī tika izdotas daudzas dziesmu izlases un aizsākta Klāsa Vāveres izlašu sērija “20th century Lullabies”. Bija arī pāris lietas, kas dažādu iemeslu dēļ no plašākas sabiedrības tika noslēptas, piemēram, „prātnieku” angliskā versija kompozīcijai „Lidmašīnas”, kā tika filmēts viņu klips „Weekends Are Not My Happy Day”, tāpat tika noslēpta „Labvēlīgā Tipa” kompozīcijas „Desmitais tramvajs” viena no video versijām.

9. novembrī Arēnā Rīga  “Mikrofona ieraksti” kopā ar populārākajiem divdesmitgades māksliniekiem sniegs   jubilejas lielkoncertu “20 gadi latviešu mūzikā”. Savu dalību koncertā apstiprinājuši „Prāta vētra”, Laima Vaikule, „Labvēlīgais tips”, „Līvi” un Buks, „bet bet”, „Menuets”, „Pērkons”, „Musiqq”, Olga Rajecka un daudzi citi.

„Prāta vētra” ar kompozīciju „Jet Plane” „Brainstorm” klipa „Weekends Are Not My Happy Day” filmēšanas aizkulises „Labvēlīgais tips” ar kompozīciju „Desmitais tramvajs” Kasjauns.lv / Foto: no video