Toms Henkss iemaldās svešās kāzās. VIDEO
Slavenības
2016. gada 29. septembris, 11:46

Toms Henkss iemaldās svešās kāzās. VIDEO

Jauns.lv

Amerikāņu aktieris Toms Henkss nedēļas nogalē iemaldījies kāda Ņujorkas pāra kāzās.

60 gadus vecais aktieris bija devies skrējienā cauri Ņujorkas Centrālparkam, kad nejauši nonāca līdz vietai, kur notika Elizabetes un Raiena kāzu fotosesija. Pēc pozēšanas vairākām fotogrāfijām viņš pāri apsveica un galanti noskūpstīja līgavas roku.

Pēc tam Henkss tviterī apsveica jauno pāri un publicēja vienu no uzņemtajām fotogrāfijām.

Tā nav pirmā reize, kad Henkss neplānoti kļuvis par viesi svešās kāzās. 1993.gadā, kad Henkss uzņēma filmu "Forests Gamps" ("Forrest Gump"), aktieris pie baznīcas pamanīja līgavu. Sēžot mašīnā ielas otrā pusē, Henkss taurēja, līdz viņš piesaistīja līgavas uzmanību un viņa pienāca pie mašīnas. Aktieris līgavu apskāva un novēlēja veiksmi. Vēlāk jaunlaulātie Henksam nosūtīja kāzu bildes, vienu no kurām viņš parakstīja ar tekstu: "Apsveicu! Vēl daiļāka bija tikai tā līgava, ko es apprecēju. Man žēl, ka palaidu garām kāzu ceremoniju. Lai Dievs svētī, Toms Henkss." Viņš to nosūtīja atpakaļ pārim.

Toms Henkss "Holivudas jaukākā vīra" iesauku ieguva, pateicoties labajai attieksmei pret faniem, kuri par to vēlāk pastāsta internetā. Reiz aktieris satika kādu 13 gadus vecu zēnu, kurš aktieri daļēji atpazina, bet tomēr nosauca par Tomu Krūzu, par ko aktieris vien saldi pasmējās.

LETA/Video: Reuters