Šo dūdiņu Krievijas naftas magnāts noskatīja, kad meitenei bija 14 gadu. Tagad viņa trūkumu nezina! FOTO
Grezno dzīvi 18 gadus vecajai Ļizai nodrošina "biezais papucītis". Ļiza lepojas ar jauno dāvanu - skaisto Bentliju.
Trakā pasaule
2016. gada 29. septembris, 16:56

Šo dūdiņu Krievijas naftas magnāts noskatīja, kad meitenei bija 14 gadu. Tagad viņa trūkumu nezina! FOTO

Jauns.lv

Naftas kompānijas "Lukoil" vadītājs Singapūrā ar Jeļizavetu sāka tikties, kad viņai bija 14. Tagad jaunietei ir 18, abi apprecējušies, un kungs savai mīļotajai uzdāvinājis skaistu Bentley auto. Pasakains Pelnrušķītes stāsts, kas sācies - runāsim atklāti - ar pedofila iekāri.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

55 gadus vecais Valentīns Romanovs šī gada jūlijā Franču Rivjērā par sievu apņēma Jeļizaveti Adamenko. Viņa laulības brīdī bija 18 gadus veca, tātad pilngadīga. Pāris gan sācis satikties jau tad, kad meitenei bija vien 14 gadu, bet Romanovam - 50. Kopdzīvi viņi uzsāka Jeļizavetas 16 gadu vecumā, un tas ir "legālais" dzimumattiecību vecums kā Krievijā, tā Singapūrā. Sākt kopdzīvi ātrāk bija riskanti, jo par to draudēja cietumsods.

Valentīns Romanovs ir turīgs krievu izcelsmes biznesmenis, kurš Singapūrā vada naftas kompānijas "Lukoil" filiāli. Tur jaunā sieva arīdzan reģistrējusi savu balto "Bentley Continental GV8" luksusa klases automašīnu, ko vīrs viņai pasniedzis kā "pārsteiguma dāvanu". Kā vēstī ārzemju mediji, par skaisto auto savai jaunajai sieviņai Romanovs varētu būt samaksājis apmēram 135 tūkstošus eiro, bet reāli auto izmaksājis vairāk, jo tā reģistrēšana Singapūrā ir visnotaļ dārgs pasākums.

Jeļizavena par guvumu bija tik lepna, ka sāka pastiprināti ar savu veiksmes stāstu iepazīstināt sekotājus sociālajos tīklos. Viņa pozē dažādu zīmolu iepirkumu maisiņu krāvumos, pozē savā Bentlijā, pozē ar šampanieti un kopā ar savu mīļoto "sugardaddy" pie sāniem. Reiz Romanovs pat aizvedis Ļizu uz Disnejlendu. Grezna dzīve!

Šos attēlus laimīgā sieva komentē ar mīlas pilniem teikumiem, slavējot dzīvi un visu, ko tā dod. "Ir tik lieliski būt pieaugušai un saprast pasauli sev apkārt," viņa rakstīja pie fotogrāfijas par jaunajiem "Dior" un "Chanel" pirkumiem. "Tu pēkšņi aptver, cik mīlēta tu esi..." - šādi daiļava izpaudās pie kopīgā foto ar vīru. Romanovs gan ir kautrīgāks par savu sievu, tāpēc selfijos labprāt slēpjas aiz Jeļizavetas skaistās fasādes.

Par jaunās sievas izcelsmi, izglītību un citiem panākumiem informācijas tikpat kā nav. Zināms, ka viņa pozējusi kā modele izdevumam "Vanity Fair". Cita starpā sieviete noraida pārmetumus par perversām attiecībām ar 37 gadus vecāko vīrieti: "Manuprāt, mums visiem vajadzētu būt nobriedušākiem," viņa rakstīja, "tas viss, es dodos svinēt sava vīra 55. jubileju!"

 

Kasjauns.lv/Foto: Facebook/Instagram

Tēmas