Jokdarim izdodas publiski nobučot Kimas Kardašjanas dibenu. FOTO. VIDEO
Slavenību izjokotājam ukrainim Vitālijam Sedjukam izdevies nobučot sabiedrības dāmas Kimas Kardašjanas izslavēto pēcpusi.
Slavenības
2016. gada 30. septembris, 10:59

Jokdarim izdodas publiski nobučot Kimas Kardašjanas dibenu. FOTO. VIDEO

Jauns.lv

Ukraiņu jokdaris Vitālijs Sedjuks jau atkārtoti izjokojis sabiedrības dāmu Kimu Kardašjanu. Šoreiz viņš nolēmis sabiedrības acu priekšā nobučot Kimas kuplo sēžamvietu, kas joku plēsējam arī izdevies.

No Vitālija Sedjuka nejaukas izjokošanas savulaik cietusi ne viena vien slavenība. Pirms diviem gadiem šis vīrietis sacēla pamatīgu jezgu Parīzes modes nedēļas laikā, kad viņš pieskrēja Kimai, parāva aiz matiem un centās nogrūst zemē.

Arī šoreiz „incidents” noticis Francijas galvaspilsētā. Kima tikko kā bija pametusi modes nama „Balmain” telpas, kad viņu ielenca žurnālistu, paparaci un parastu ziņkārīgo pūlis. Sedjuks izmantoja šo situāciju, lai pieskrietu pie sabiedrības dāmas un... nobučotu viņas slaveno dibenu. Viss notika tik pēkšņi un negaidīti, ka uz to laikus nepaspēja noreaģēt pat Kardašjanas miesassargs. Tikai dažas sekundes vēlāk viņš nogrūda slavenību āzētāju uz trotuāra.

Sedjuks vēlāk atzina, ka šo joku nebija speciāli iestudējis. Tā bijusi tikai sagadīšanās, ka viņš un Kima pagadījušies vienā laikā vienā vietā. Šis joks bijis absolūti spontāna ideja. Viņš atzinis, ka izjokošanas mērķis bijis „popularizēt dabisko skaistumu tīņu meiteņu vidū”.

2014. gadā pēc incidenta, kad Sedjuks centās sabiedrības dāmu nogrūst zemē, Kima un viņas vīrs Kanje Vests pieņēma lēmumu pastiprināt savu apsardzi, lai kurp viņi dotos.

Runā, ka sabiedrības dāma nolēmusi vērsties policijā un pieprasīt, lai Sedjukam nozīmētu netuvošanās orderi viņai.

Prims nepilnas nedēļas ukraiņu jokdaris uzbruka amerikāņu modelei Džidži Hadidai. Milānas modes nedēļas pirmajā dienā, 21 gadu vecā Hadida piedalījās apģērbu zīmola „Max Mara” un vēlāk arī modes nama „Fendi” skatēs. Dodoties no vienas skates norises vietas uz nākamo, viņu sagaidīja fanu pūlis.

Ukrainis Vitālijs Sedjuks nobučo Kimas Kardašjanas dibenu

Hadida pozēja ar faniem, kad viņai no mugurpuses pielavījās Sedjuks un pacēla viņu gaisā. Modele iedunkāja „jokdari” ar elkoni un izrāvās no viņa tvēriena.

Sedjuks aģentūrai AP sacīja, ka tādā veidā esot protestējis pret slavenību izmantošanu modes skatēs profesionālu modeļu vietā.

Milānas policija sacīja, ka par notikušo neesot iesniegta sūdzība.

Sedjuks vairākkārt centies izjokot slavenības, piemēram, Kannu kinofestivālā palienot zem aktrises Amerikas Ferreras kuplajiem svārkiem. Pirms tam viņš apskāvis amerikāņu aktiera Leonardo di Kaprio gurnus, izjaucis britu dziedātājas Adeles pateicības runu, uzskrienot uz „Grammy” ceremonijas skatuves, kā arī saņēmis pļauku no aktiera Vila Smita, kuru noskūpstīja filmas pirmizrādē Maskavā.

 

Filmas „Maleficent” („Melnā feja Malefisenta”) pirmizrādē Holivudā viņš pārrāpās pāri nožogojumam un devās pie Breda Pita. Kad Sedjuks mēģinājis apskaut Pita gurnus, aktieris zaudējis līdzsvaru un nokritis.

Sedjukam savulaik par nelikumīgām darbībām un uzbrukumu tika piemērots trīs gadu nosacīts sods, psihologa konsultācijas gada garumā, kā arī aizliegums apmeklēt pasākumus ar slavenību piedalīšanos.

2014. gads. Holivudas jokdaris uzbrūk Kimai Kardašjanai

 

Kasjauns.lv, LETA / Foto: Vida Press