500 eiro banknošu lietus un zelta kalni... tā čigāns savu 19 gadus veco Evku apprecēja. VIDEO
Trakā pasaule
2016. gada 30. septembris, 14:48

500 eiro banknošu lietus un zelta kalni... tā čigāns savu 19 gadus veco Evku apprecēja. VIDEO

Jauns.lv

Slovākijā čigānu pāris - 19 gadus vecā kuplo aprišu īpašniece Evka un 20 gadus vecais līgavainis Lukašs - nosvinējuši greznas kāzas. "Greznas" gan ir ļoti pieticīgs apzīmējums balagānam, kas iemūžināts par interneta hitu kļuvušajā video.

Vietnē "YouTube" ievietotais video kļuva par plašu izbrīna objektu dažādu valstu medijos. Nofilmētajos kadros redzams, ka mollīgās Evkas un Lukaša kāzās biris 500 eiro banknošu un zelta lietus. Tāpat video kāzu viesi demonstrējuši dārgas un lepnas automašīnas, dārgas rotaslietas, kā arī dažādu krāsu un izmēru dārgakmeņus.

Šķiet, ka kāzu viesi arī netika turēti badā - jauniešu kāzu mielasta galdā bija gan ruksis ar acīs sabāztiem ķiršu tomātiņiem, gan milzīgas kūkas, gan citi kulinārijas šedevri.

Nedrīkst palaist garām arī faktu, ka līgavas un līgavaiņa kāzu tērpi ir viscaur izšūti ar dārgakmeņiem un zeltu.

Video noslēgumā var vērot arī diezgan amizantu deju - kāzu viesi ir pacēluši vienu no līgavas svārku kārtām, kurās dāsni met zeltu, naudu un juvelierizstrādājumus.

Nedēļas laikā video noskatījušies jau vairāki simti tūkstoši cilvēku – daži neslēpa neizpratni par tik pārlieku greznību, taču citi metās aizstāvēt, sakot: „Tā taču ir mīlestība!”

Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmums no video

Tēmas