Di Kaprio pārdod māju, kur nodzīvojis 18 gadus. FOTO
Leonardo di Kaprio šo māju Malibu piekrastē iegādājās pēc tam, kad bija saņēmis honorāru par Džeka lomu populārajā filmā „Titāniks”. Aktierim tolaik bija tikai 23 gadi.
Slavenības
2016. gada 30. septembris, 17:49

Di Kaprio pārdod māju, kur nodzīvojis 18 gadus. FOTO

Jauns.lv

Holivudas aktieris Leonardo di Kaprio (41) par 10.95 miljoniem ASV dolāru pārdod savu māju Malibu, ko viņš iegādājās 1998. gadā par 1.6 miljoniem ASV dolāru.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Leonardo di Kaprio bija tikai 23 gadi, kad viņš Malibu tā dēvētajā „Miljardieru piekrastē” iegādājās māju par 1.6 miljoniem dolāru. Aktieris to sākotnēji pirka savai mammai Irmelinai. Di Kaprio īpašumu nopirka īsi pēc tam, kad bija saņēmis 2.5 miljonus ASV dolāru lielo honorāru par Džeka Dausona atveidojumu filmā „Titāniks’.

Šajā 164 kvadrātmetru lielajā māja ir trīs guļamistabas un divas vannasistabas. No ēkas paveras skats uz Kluso okeānu.

Lai gan Leo par māju tagad prasa gandrīz septiņas reizes lielāku summu, nekā samaksāja to iegādājoties, smalkajā Malibu piekrastē īpašumu cenas ir vēl krietni augtākas. Aktieris savu māju pārdod par 10.95 miljoniem, savukārt īpašumu vidējā cena šajā rajonā sasniedz 15 miljonus ASV dolāru.

Šī nav aktiera vienīgā māja Malibu. 2013. gadā di Kaprio jau pārdeva vienu savu māju Malibu piekrastē, par to saņemot 17.35 miljonus ASV dolāru.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press