Sasienot un ieslēdzot vannasistabā, aplaupīta Kima Kardašjana - atņemtas miljoniem vērtas dārglietas. FOTO
Slavenības
2016. gada 3. oktobris, 09:30

Sasienot un ieslēdzot vannasistabā, aplaupīta Kima Kardašjana - atņemtas miljoniem vērtas dārglietas. FOTO

Jauns.lv

Svētdien par policistiem pārģērbušies bruņoti laupītāji Parīzes viesnīcā amerikāņu realitātes šovu zvaigznei Kimai Kardašjanai nolaupījuši dārglietas miljoniem eiro vērtībā, pirmdien paziņoja Francijas policija.

Kā pavēstīja Parīzes policija, zaudējumi ir "vairāki miljoni eiro, lielākoties rotaslietas", piebilstot, ka joprojām novērtē kopējo nozagto daudzumu un uzsākusi izmeklēšanu.

Francijas Iekšlietu ministrijas preses pārstāvis pavēstīja, ka Kardašjana ieslēgta vannasistabā, kamēr laupītāji paņēmuši divus mobilos telefonus un rotaslietas miljoniem eiro vērtībā.

Kā vēsta radiostacija "Europe1", laupīšana notikusi svētdienas rītā ap plkst.2.30. Laupītāji saslēguši rokudzelžos naktssargu un draudot ar ieročiem likuši viņus aizvest uz Kardašjanas numuru.

"Europe1" ziņo, ka Kardašjana sasieta un ieslēgta vannasistabā, kamēr laupītāji savākuši visu, ko varējuši atrast. Viņi aiznesuši dārglietu lādi aptuveni sešu miljonu eiro vērtībā un četrus miljonus eiro vērtu gredzenu.

"Viņa ir satricināta, bet fiziski neskarta," pavēstīja viņas preses pārstāvis. Pēc viņa teiktā, "divi bruņoti vīrieši maskās, kuri bija ģērbušies kā policisti," iegājuši Kardašjanas viesnīcas numurā un draudot ar šaujamieročiem viņu aplaupījuši.

Kardašjana ieradusies Francijas galvaspilsētā uz Parīzes modes nedēļu.

Uzzinot par notikušo, viņas vīrs reperis Kanje Vests pārtraucis uzstāšanos festivālā Ņujorkā, kā iemeslu minot "ārkārtas situāciju ģimenē".


LETA/Foto: Buzzfoto/Scanpix/LETA