Slavenības
2016. gada 3. oktobris, 09:52

Breda Pita bijusī sieva parādās sabiedrībā kopā ar vīru. FOTO

Jauns.lv

Seriāla „Draugi” zvaigzne aktrise Dženifera Anistone (47) manīta Ņujorkas ielās kopā ar vīru aktieri, režisoru un scenāristu Džastinu Terū (45).

Pēc tam, kad kļuva zināms par Andželinas Džolijas un Breda Pita šķiršanos, viņi nav manīti izejam sabiedrībā, taču paparaci ar lielu interesi sākuši fiksēt Breda Pita bijušās sievas Dženiferas Anistones katru soli.

Anistone, kura laulību no Pita šķīra 2005. gadā, cenšas saglabāt mieru arī daudzo zibspuldžu gaismās. Šajā laikā vīrs Džastins Terū ir liels viņas atbalsts. Pāris cenšas dzīvot tāpat kā līdz šim – nesen tas redzēts dodoties iepirkties Ņujorkā. Dženifera bija ģērbusies baltā blūzītē un zilos džinsos, bet koptēlu papildinājusi ar dārgu zīmola „Chanel” somiņu.

Anistone nav publiski komentējusi sava bijušā vīra šķiršanos, savukārt viņas tagadējais vīrs Džastins Terū paudis sekojošus vārdus: „Kā cilvēks, kurš pats piedzīvojis vecāku šķiršanos, varu tikai pateikt, ka bērniem tas ir briesmīgs jaunums. Tas ir vienīgais, ko varu pateikt. Man ir skumji komentēt ko tādu. Cilvēkiem pienākuši slikti laiki un tas ir briesmīgi.” Džastins arī norādījis, ka viņa paša laulībā viss ir kārtībā: „Mēs novērtējam viens otra humora izjūtu, cienām viens otru un labi satiekam. Zinu, ka tas izklausās tik vienkārši, taču tā ir.”

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press