Izjūk aktiera Aināra Ančevska laulība. Viņš cenšas atgūt veselību
Pagājušajā nedēļā, sastapts Latvijas Nacionālajā teātrī, Ainārs Ančevskis izskatījās skumīgs. Pēc šķiršanās stresa dēļ Ainārs pamatīgi nokrities svarā.
Slavenības
2016. gada 4. oktobris, 05:20

Izjūk aktiera Aināra Ančevska laulība. Viņš cenšas atgūt veselību

Jauns.lv

Žurnāls “Kas Jauns” vēsta, ka Latvijas Nacionālā teātra aktieris Ainārs Ančevskis (39) sāpīgi pārdzīvo šķiršanos no ilggadējās dzīvesbiedres aktrises Martas Grases (35). Mākslinieks neslēpj, ka patlaban cīnās ar depresiju un cenšas atgūt veselību.

Žurnāla jaunākajā numurā lasāms, ka populārā aktieru pāra Aināra Ančevska un Martas Grases laulība šķirta šā gada 4. jūlijā, un pat trīs mēnešus pēc šķiršanās Ainārs atzīst, ka nav īsti atguvies no skaudrajām pārmaiņām dzīvē. Viņš pamazītēm cenšas pielāgoties situācijai, lai pilnvērtīgi varētu gan darboties teātrī, gan nodoties dēla audzināšanai.

“Kas Jauns” Ančevski sastapa aizvadītajā nedēļā pēc teātrī nospēlētās izrādes, un nevarēja nepamanīt, ka līdz šim dzīvespriecīgais aktieris izskatījās sašļucis un arīdzan ievērojami novājējis. „Šis man dzīvē ir grūts posms. Tas ir sāpīgi, ļoti sāpīgi, bet dzīve jau neapstājas. Jā, esmu sašļucis. Bet nekas – gan tikšu galā,” apņēmīgi teic Ančevskis, nenoliedzot, ka pārmaiņas viņa izskatā un noskaņojumā saistītas ar likstām privātajā dzīvē.

Vairāk par šķiršanās iemesliem, kā arī par aktiera veselības problēmām, rūpēm par dēlu, un nu jau bijušās sievas viedokli lasiet žurnāla “Kas Jauns” jaunākajā – 4. oktobra numurā!

 


Kasjauns.lv / Foto: Nauris Garkaklis, no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva