Zeltiņa, Zatlers, Žagars un citi svinībās pie Opolais. FOTO
Koncertu rīkotājs Andrejs Žagars pateicas Kristīnei Opolais par lielisko sniegumu.
Slavenības
2016. gada 5. oktobris, 17:25

Zeltiņa, Zatlers, Žagars un citi svinībās pie Opolais. FOTO

Kasjauns.lv

Pēc vienas no pasaules jaunās operas zvaigznes - latviešu soprāna Kristīnes Opolais - koncerta Latvijas Nacionālajā operā 4. oktobrī, daļa no vakara viesiem pulcējās svinīgajā pieņemšanā, lai suminātu pašu lielisko skatuves mākslinieci.

Ļaudis, kuru vidū bija šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, valsts eksprezidents Valdis Zatlers ar kundzi Lilitu, aktrise un rotu māksliniece Agnese Zeltiņa ar meitu Mariju, bijušas a/s “Latvijas gāze” vadītājs Adrians Dāvis, uzņēmēja Ilze Jurkāne, uzņēmējs Pēteris Šmidre ar kundzi, “Izdevniecības Rīgas viļņi” valdes priekšsēdētāju Aiju Simsoni, uzņēmējs, Latvijas Bobsleja federācijas prezidents Jānis Kols ar kundzi Mārīti Kolu, uzņēmēja Benita Sadauska, Iekšlietu ministrijas valsts sekretāre Ilze Pētersone – Godmane un citas sabiedrībā zināmas personas, operdziedātāju sagaidīja ar aplausiem, bet uzrunu teica režisors Andrejs Žagars, kura fonds organizēja šos Kristīnas Opolais koncertus Latvijā.

Andreja Žagara kultūras atbalsta un attīstības fonds dibināts ar mērķi veicināt un attīstīt augstas raudzes kultūras projektus, īpaši izceļot mūzikas un mākslas nozares, piesaistot valsts, mecenātu un Eiropas fondu finansējumu.

Valsts eksprezidents Valdis Zatlers ar kundzi Lilitu Zatleri nepalaida garām iespēju nofotografēties ar slaveno operas zvaigzni Kristīni Opolais.

Svinīgā pieņemšana pie Kristīnes Opolais

Pēc latviešu soprāna Kristīnes Opolais koncerta Latvijas Nacionālajā operā 4. oktobrī, daļa no vakara viesiem pulcējās svinīgajā pieņemšanā.

gallery icon
56


Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders