Juris Žagars, filmējoties “Nameja gredzenā”, gūst smagu traumu
Juris Žagars jaunajā latviešu spēlfilmā “Nameja gredzens”.
Slavenības
2016. gada 6. oktobris, 04:42

Juris Žagars, filmējoties “Nameja gredzenā”, gūst smagu traumu

Kasjauns.lv

Pagājušajā nedēļā kājas traumu guva aktieris Juris Žagars un savainojuma dēļ nācās pārcelt pat divas Dailes teātra izrādes. Žagars satraumējās, filmējoties kaujas ainā Andreja Ēķa filmā “Nameja gredzens”.

„Saplēsu augšstilba muskuli. Tā bija muļķīga trauma,” portālam kasjauns.lv atklāj Juris Žagars un turpina: „Tā bija klasiska filmēšana. Neviens mani nesatraumēja, pats vainīgs, ka tā notika. Muskulis plīsa vairāku apstākļu rezultātā – bija agrs rīts, migla, un neiesildījies ātri skrēju pa slapju zāli no stāva kalna... To, ka kaut kas nav kārtībā, sapratu tikai pēcpusdienā. Pēc ultrasonogrāfijas veikšanas ārsts diagnosticēja, ka plīsis muskulis. Nolika mani gultas režīmā uz nedēļu, lai ārstēšana neieilgst uz mēnesi,” situācijas nopietnību skaidro sportiskais aktieris.

Gūtā savainojuma dēļ nācās atcelt izrādes Dailes teātrī, kurās Žagaram būtu jāveic ātras aktivitātes – jāskrien, jālec. „Šobrīd drīkstu izdarīt tikai lēnas, mierīgas kustības, tāpēc, lai izrādes nebūtu sliktā kvalitātē, tās bija jāatceļ. Tagad sēžu mājās ar ledus maisu uz kājas,” pagājušās nedēļas piektdienā teica aktieris.

Seksīgais aktieris Juris Žagars

gallery icon
54

Filmas "Nameja gredzens" tapšanas aizkulises

2016. gada septembrī kinopilsētiņā „Cinevilla” notiek filmas „Nameja gredzens” uzņemšana. Aktieru vidū ir pasaules kino zvaigznes un daudzi Latvijas aktieri ...

gallery icon
169

Līva Krastiņa/Foto: Jānis Jurkovskis, Rojs Maizītis