Zadornovs: "Man atklāta nopietna kaite". Humorists slepus ārstēsies viņa nīstajā Eiropas Savienībā
Satīriķis Mihails Zadornovs paziņojis, ka ir nopietni slims.
Slavenības
2016. gada 6. oktobris, 13:07

Zadornovs: "Man atklāta nopietna kaite". Humorists slepus ārstēsies viņa nīstajā Eiropas Savienībā

Jauns.lv

Populārais krievu satīriķis Mihails Zadornovs, kurš pēdējos gados dzīvo Latvijā, sociālajos tīklos paziņojis, kad viņam diagnosticēta nopietna slimība, tāpēc atcēlis tuvākos koncertus.

68 gadus vecais skatuves mākslinieks vēsta: “Organismā diemžēl atrasta nopietna kaite, raksturīga ne tikai vecumam. Ārstēt to vajag nekavējoties. Neko vairāk neprecizēšu, lai neizsauktu siekalas mūsu dzeltenajiem žurnālistiem. Citādi sāksies visa šī preses žļurga, bet man nepieciešams pilnīgs miers un līdzsvars. Cerībai uz nākotni vienmēr vajadzētu saglabāties – tāds ir mans skatupunkts. Un tāds tad arī ir mans šībrīža galvenais noskaņojums.”

Tāpat Zadornovs uzsver, ka zvanīt viņam un meklēt viņu ir bezjēdzīgi, jo viņš ārstēsies kādā no Baltijas valstu vislabākajām klīnikām. “Un diez vai jums šajā klīnikā atbildēs par mani, jo Eiropas Savienībā ārstēt to, kas uzstājas pret Eiropas Savienības viltus demokrātiju un toleranci, viņiem ir bīstami. Tāpēc ārstēšana notiks slepus. Tāpat bezjēdzīgi zvanīt maniem radiniekiem. Arī viņiem neko neesmu pastāstījis,” paziņojis Mihails Zadornovs.

Kasjauns.lv/Foto: Sputnik/Scanpix/LETA