Pāris steidz precēties, lai piedalītos šovā! Tomēr balvu neiegūst
Klinta un Gatis kāzas sarīkoja rekordlielā ātrumā – divās nedēļās.
Slavenības
2016. gada 6. oktobris, 22:19

Pāris steidz precēties, lai piedalītos šovā! Tomēr balvu neiegūst

Jauns.lv

Šonedēļ “STV Pirmā!” šovā “Pirmā deja” piedalījās pāris, kurš savas sapņu kāzas sarīkoja rekordlielā ātrumā tikai tāpēc, lai pagūtu piedalīties TV šovā.

Klinta un Gatis bija iecerējuši precēties nākamajā vasarā, tomēr, noskatoties TV šova “Pirmā deja” pašreklāmu, nolēma sarīkot kāzas divu nedēļu laikā. Turklāt šajā laikā viņiem vēl bija jāieplāno deju mēģinājumi. Kāzas notika Rīgā, restorāna „Annas dārzs” pagalmā, draugu, kolēģu un radinieku klātbūtnē. Viņus salaulāja mācītājs Valters Korālis, bet par svinīgā pasākuma muzikālo noformējumu rūpējās ģitārists Mārtiņš Balodis. Lai arī žūrija pozitīvi novērtēja Klintas un Gata dejas laikā paustās emocijas, balvu tomēr saņēma otrs pāris.

Uzvarētāju pāris Jānis un Ieva kopā dzīvo jau teju vai sešus gadus. Ieva norāda, ka Jāņa izteiktais bildinājums pēc tik ilga kopdzīves perioda bijis negaidīts un pat necerēts, tomēr viņa ir laimīga, ka nu abu attiecības reģistrētas oficiāli. Ievas un Jāņa ģimenē aug meitiņa, kuras veselības problēmu dēļ Ieva pirmo mazulītes dzīves gadu aizvadījusi slimnīcā. Pāris norāda, ka šajā laikā, lai arī dzīvojuši nosacīti šķirti, abi vēl vairāk satuvinājušies, jo Jānis sevi pierādījis kā gādīgu tēvu un mīlošu vīrieti, un abas savas ģimenes meitenes apciemoja ik dienas.

Jānis iepriekš nebija dejojis, tāpēc pasniedzējam Robertam Stripkānam uzdevums – iemācīt Jānim dejas soļus – bija īsts izaicinājums. Neskatoties uz grūtībām, abi apguva fantastisku deju, kurā netrūka akrobātisku elementu, kas šokēja ne vien pāra radus un draugus, bet arī šova žūrijas priekšsēdētāju Agri Daņiļēviču. Agris pat atzina, ka, ieraugot Jāni, nodomājis – šis čalis varētu nodarboties tikai ar džudo, jo dejot viņš noteikti nav spējīgs! Tomēr Jānis pierādīja pretējo un apžilbināja visus, tostarp arī sievu, kura nu var būt pilnībā pārliecināta – viņas dēļ Jānis ir gatavs uz visu!

     

Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes