Džolija pēc šķiršanās negaidīti pārceļas uz šo villu. FOTO
Jauno māju elitārajā un apsargātajā Hidenhilsas rajonā aktrise Andželina Džolija īrē no kolēģes Denīzes Ričardsas.
Slavenības
2016. gada 7. oktobris, 05:55

Džolija pēc šķiršanās negaidīti pārceļas uz šo villu. FOTO

Jauns.lv

Pēc laulības šķiršanas pieprasīšanas aktrise Andželina Džolija (41) ar visiem sešiem bērniem pārcēlās uz īrētu māju Malibu, par kuru mēnesī bija jāmaksā 95 000 dolāru. Nu viņa šo īres namu nomainījusi pret citu, daudz lielāku. Bet lētāku.

Aktrise Andželina Džolija pametusi īrēto māju Malibu, kur pirms divām nedēļām pārcēlās kopā ar saviem sešiem bērniem. Visi nu pārvākušies uz īrētu māju apsargātajā un daudzu slavenību iecienītajā Hidenhilsas rajonā Losandželosā.

Zinātāji apgalvo, ka aktrise, kura šķiras no dzīvesbiedra Breda Pita (52), kopā ar bērniem pārcēlusies negaidīti un ļoti ātri.

Jaunajā īpašumā ir 743 kvadrātmetru apdzīvojamas platības. Māja atrodas tikai divu kilometru attālumā no muižas, kurā mitinās realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana ar vīru reperi Kanje Vestu un bērniem.

Par šo īpašumu īres naudā Džolijai mēnesī nākas maksāt ievērojami mazāk – 30 000 ASV dolāru. Īpašums šobrīd izlikts arī pārdošanā par 6.895 miljoniem ASV dolāru.

Jaunajā īpašumā ir sešas guļamistabas un astoņas vannasistabas. Pie mājas ir divi peldbaseini, bet ēkā izbūvēts arī vīna pagrabs un bārs.

Īpašumu Andželina īrē no aktrises Denīzes Ričardsas.

Šajā rajonā liela māja pieder Kardašjanu klana mātei Krisai Dženerei. Viņas 19 gadus vecajai meitai Kailijai Dženerei te pieder veseli trīs īpašumi. Savukārt latino dīva Dženifera Lopesa savu māju Hidenhilsā šā gada sākumā pārdeva.

Par māju Malibu piekrastē Džolijai īres mēneša maksā bija jāmaksā 95 000 ASV dolāru.

Tā bija 410 kvadrātmetrus liela, ar piecām guļamistabām un piecām vannasistabām.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press