19 gadus vecā realitātes šovu zvaigzne nopērk jau CETURTO māju. FOTO
Citi pērk mājas dažādās pasaules vietās, realitātes šova zvaigzne visas sapirkusi vienuviet – Losandželosā. Arī ceturto par 12 miljoniem dolāru.
Slavenības
2016. gada 7. oktobris, 17:21

19 gadus vecā realitātes šovu zvaigzne nopērk jau CETURTO māju. FOTO

Jauns.lv

Kardašjanu klaja jaunākajai atvasei Kailijai Dženerei ir tikai 19 gadu, bet viņa jau ir īpašniece četrām mājām! Jaunāko viņa iegādājusies par 12 miljoniem ASV dolāru.

Slavenības (parasti gan krietni pieaugušākas) mīl iegādāties īpašumus dažādās pasaules zemēs. Taču ne tīņu vecuma zvaigznīte Kailija Dženere. Pavisam nesen viņa iztērējusi 12 miljonus ASV dolāru par savu ceturto māju Losandželosā. Šī māja ir trešā, ko Kailija iegādājusies prestižajā un apsargātajā Hidenhilsas rajonā, uz kuru nesen kā pārcēlusies arī aktrise Andželina Džolija ar sešiem bērniem.

Kailijas Dženeres jaunā īpašuma celtniecība pabeigta vien aizvadītajā gadā. Īpašums ir 1226 kvadrātmetru liels. Tajā ir astoņas guļamistabas un 11 vannaistabas, kā arī mājas kinozāle un masāžas telpa. Pie mājas, protams, ir arī peldbaseins, no kura paveras gleznaini skati.

Kardašjanu-Kendalu klana jaunākā atvase radusi pie turīga dzīvesveida jau no ļoti agra vecuma. Kailijai bija tikai 16 gadu, kad viņa nopirka savu pirmo māju! 17 gadu vecumā jauniete jau veica tādu procedūru, ko atļaujas tikai retā un krietni pieaugušākā vecumā. Pēc ilgi noliegtām baumām Kailija atzinās, ka palielinājusi lūpas. 18 dzimšanas dienā viņas tā brīža draugs reperis Tyga meitenei uzdāvināja baltu „Ferrari” automašīnu. Šā gada maijā pāris izšķīrās un Kailija ļoti nervozēja, ka nepareizajās rokās varētu nonākt seksa video, kas savulaik uzņemts kopā ar draugu. Arī tāds 18 gadus vecajai Dženerei jau bija. Pāris drīz vien salaba un 19. dzimšanas dienā meitene no drauga saņēma dāvanā vēl vienu automašīnu – šoreiz „Mercedes Maybach”.

 

Kailija jau agrāk intervijās norādījusi, ka visu naudu nopelnot sev pati. Mamma kabatas naudu meitenei nedodot jau kopš 14 gadu vecuma.

„Mamma pārtrauca mani finansiāli atbalstīt 14 gados, tā, ka es pati par visu maksāju,” intervijā žurnālam „InStyle” izteikusies Kailija Dženere. „Par savu mašīnu, par degvielu un ēdienu, kā arī par drēbēm.”

Jaunākā Kardašjanu-Dženeru klana pārstāve atpazīstamību iemantoja 10 gadu vecumā, kad uzsāka filmēties ģimenes realitātes šovā „Keeing Up With The Kardashians”. Kailija ir mācījusies pati no savām stila kļūdām, un tagad ir īsta modes noteicēja. Viņa kopā ar māsu Kendalu izdevusi savu modes līniju „Topshop”. Kailija sadarbojusies ar tādiem zīmoliem kā „PacSun”, „OPI” un „Steve Madden”. Viņa ir arī zīmola „Nip + Fab” ādas kopšanas līdzekļu reklāmas seja. Kailija arī izmēģinājusi dotības modeļu biznesā.

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press