Džonija Depa meitu bez grima grūti atpazīt. FOTO
Lilijai-Rouzai ir tikai 17 gadu, nav brīnums, ka ikdienā meitene labprāt staigā nekrāsojusies.
Slavenības
2016. gada 8. oktobris, 17:33

Džonija Depa meitu bez grima grūti atpazīt. FOTO

Jauns.lv

Holivudas aktiera Džonija Depa un franču dziedātājas, aktrises un modeles Vanesas Paradī meita Lilija-Rouza Melodija Depa (17) nofotografēta Losandželosas lidostā bez sejas dekoratīvās kosmētikas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Modele un aktrise Lilija-Rouza Melodija Depa atgriezās no Francijas galvaspilsētas, kur viņa viesojās modes nama „Chanel” 2017. gada pavasara/vasaras modes skatē. Ar šo slaveno zīmolu deviņdesmitajos gados sadarbojās arī meitenes mamma Vanesa Paradī, un aizvien sadarbību nav pārtraukusi. Tagad par modes nama „Chanel”| galvenā dizainera Karla Lāgerfelda mūzu kļuvusi Vanesas meita Lilija-Rouza. Šajā sezonā meitene ir „Chanel” jaunākā aromāta reklāmas seja, bet pirms tam reklamēja šī zīmola saulesbrilles.

Neapmeklējot sarkanā paklāja pasākumus jauno modeli atpazīt ir visai grūti, jo viņa ikdienā tikpat kā neizmanto sejas dekoratīvo kosmētiku, bet kalsno augumu slēpj maisveidīgās drēbēs. Par to pavisam nesen varēja pārliecināties arī Losandželosas lidostā sanākušie paparaci. Viņiem gan par spīti visam izdevās atpazīt nākamo šovbiznesa zvaigznīti. Neskaitot modeles darbu un līgumu ar „Chanel”, Lilija-Rouza filmējas arī kino. Tuvākajā laikā uz ekrāniem gaidāmas vairākas filmas ar viņas līdzdalību.

       


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press