Aktrisei telefona vāciņš ar Hilariju Klintoni. FOTO
Aktrise un modele Džeimija Kinga vēlējās, lai visi redz, kuru prezidenta amata kandidātu viņa atbalsta. Sarunājoties pa tālruni, viņa savu mobilo ierīci turēja tā, lai visiem apkārtējiem būtu labi apskatāms tās aizmugurējais vāciņš: fotogrāfija ar Hilariju Klintoni un uzraksts „Esmu ar viņu”.
Slavenības
2016. gada 10. oktobris, 10:06

Aktrisei telefona vāciņš ar Hilariju Klintoni. FOTO

Jauns.lv

Aktrise un modele Džeimija Kinga vēlas visiem parādīt, kura ASV prezidenta amata kandidātu atbalsta viņa. 37 gadus vecajai Džeimijai uz mobilā tālruņa vāciņa ir Hilarijas Klintones fotogrāfija!

Aktrise un modele Džeimija Kinga manīta Beverlihilsā apmeklējam skaistumkopšanas salonu. Kinga nedaudz pamainījusi savu ierasto frizūru, nogriežot uz pieres „ponijmatus”. Esot salonā, kurp viņa bija devusies veikt manikīru un pedikīru, Džeimija vēlējās, lai visi redz, kuru prezidenta amata kandidātu viņa atbalsta. Sarunājoties pa tālruni, Kinga savu mobilo ierīci turēja tā, lai visiem apkārtējiem būtu labi apskatāms tās aizmugurējais vāciņš: fotogrāfija ar Hilariju Klintoni un uzraksts „Esmu ar viņu”.

Džeimija kopš 2007. gada novembra ir precējusies ar režisoru Kauli Ņūmenu, ar kuru iepazinās 2 gadus pirms kāzām, filmas „Fanboys’ uzņemšanas laukumā. Pāris ģimenē audzina divus dēlu – „Džeimsu (2) un Leo (1).

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press

Tēmas