3 pavāru restorāns jubileju nosvin ar branču
Viesus sagaida restorāna saimnieki: Uldis Brūders (no kreisās), Mārtiņš Sirmais, Arčijs Trinkūns, Dana Gritāne un Ēriks Dreibants.
Slavenības
2016. gada 10. oktobris, 13:31

3 pavāru restorāns jubileju nosvin ar branču

Jauns.lv

Atzīmējot 3 pavāru restorāna “Tam labam būs augt” piecu gadu jubileju, svētdien tā draugi un sadarbības partneri tika aicināti uz vēlajām brokastīm jeb branču.

Ar bagātīgu branču – dažādām uzkodām un saldumiem, ko dāsni noskaloja ar dzirkstošu baltvīnu, – restorāns jubilejas ciemiņus priecēja un laba vēlējumus uzklausīja no agra pusdienlaika līdz pat launagam. Viesu vidū Kasjauns.lv lielākoties manīja tā sadarbības partnerus – “Gemoss” īpašnieci Ievu Treiju, „RigaLive” pārstāvjus, sabiedrisko attiecību speciālisti Rūtu Reiniku ar draugu, burātāju Jāni Preisu, vairāku recepšu izdevumu veidotājus, kā arī pastāvīgos restorāna klientus, piemēram, uzņēmēju Māri Gavaru. Sanākušie atzinīgi vērtēja ideju jubileju atzīmēt „laiskā” atmosfērā un sev vēlamā laikā.

Viens no pirmajiem svinības atstāja restorāna pavārs un līdzīpašnieks Mārtiņš Sirmais, sakot, ka viņam jāpaspēj vēl uz veikalu „nopirkt divas bikses”. Nākamās dienas rītā viņam bija jādodas ceļā uz Uzbekistānu, lai veidotu TV raidījuma cikla “Sirmais. Kulta ēdieni” jaunās sezonas sēriju. Un, kā atklāja pavārs, par to, kā izskatīties ēterā, viņam jārūpējas pašam.

 

Kasjauns.lv / Foto: Kasjauns.lv