Makolijs Kalkins lako nagus raibus kā Lieldienu olas. FOTO
Makolijam Kalkinam vairs nav līdzekļu, lai apmestos pieczvaigžņu apartamentos. Tagad viņš nakšņo parastās budžeta viesnīcās.
Slavenības
2013. gada 23. aprīlis, 05:47

Makolijs Kalkins lako nagus raibus kā Lieldienu olas. FOTO

Jauns.lv

Filmas „Viens pats mājās” zvaigzne Makolijs Kalkins (32) arī agrāk lakoja nagus. Visbiežāk melnā vai sarkanā krāsā. Tagad, līdz ar pavasara iestāšanos, viņš iecienījis lakot nadziņus raibus kā Lieldienu olas: zilus, dzeltenus, sarkanus un melnus...

Pēdējo gadu laikā amerikāņu aktieris Makolijs Kalkins vairs nefilmējas, bet ir pievērsies mākslas projektiem. Nesen viņš atpazīts, ierodamies Londonā. Tā kā Kalkinam vairs nav lielu ienākumu kā bērnībā, par savu apmešanās vietu viņš izraudzījies budžeta viesnīcu „Ibis”. Vakarā Makolijs devies uz Braitonu, kur apmeklējis savu draugu koncertu, kas norisinājās naktsklubā „The Haunt”. Vakara gaitā Kalkins arī pats kāpa uz skatuves, lai uzdziedātu kopā ar vienu no saviem labākajiem draugiem – Adamu Grīnu.

Jau kopš 2010. gada Makolijs nav strādājis ne pie viena kino projekta, lai gan ļoti vēlētos atgriezties uz lielā ekrāna. Pēdējā gada laikā Makolijs pievērsies gleznošanai un savu dzīvokli pārvērtis īstā mākslinieku darbnīcā. Kopā ar draugiem Adamu Grīnu un Tobiju Gudšenko aktieris nodibinājis mazu mākslinieku apvienību, kam devis nosaukumu „Three Man and a Baby” (3MB). Pērnā gada septembra vidū trijotne Ņujorkā atrādīja darbus izstādē „Leisure Inferno”.

Makolijs šobrīd ataudzējis garus matus, kas piešķir viņa tēlam nedaudz mākslinieciskāku imidžu.

Kalkins slavu iemantoja 10 gadu vecumā, atveidojot Kevinu Ziemassvētku komēdijā „Viens pats mājās”. Jau 12 gadu vecumā mazais puika bija miljonārs.

Makolijs Kalkins lako nagus raibus kā Lieldienu olas

gallery icon
13

Makolijs Kalkins kļuvis par gleznotāju

gallery icon
17

Kalkins, kuram sola drīzu nāvi, izskatās pie labas veselības

gallery icon
6

Makolijam Kalkinam nelabi

gallery icon
5

Makolijs Kalkins izskatās pagalam nošņurcis

gallery icon
6

Makolijs Kalkins izskatās šokējoši

gallery icon
10

Makolijs Kalkins lako nagus

gallery icon
8


Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press