"Nissan Norde" ar draugiem glauni nosvin 20. jubileju. FOTO
„Norde” ir ģimenisks uzņēmums, jo kopējā biznesā vadītājam Dainim Bremzem lieli palīgi ir abi viņa dēli Gints un Didzis.
Auto un tehnoloģijas
2015. gada 3. novembris, 12:00

"Nissan Norde" ar draugiem glauni nosvin 20. jubileju. FOTO

Jauns.lv

Pagājušajā nedēļā autoražotāju „Nissan” oficiālais pārstāvis Latvijā SIA „Norde” ar dejām, Vara Vētras un Samantas Tīnas dziesmām, iluzionista priekšnesumiem un īpašām fotosesijām savu 20. jubileju atzīmēja auto salona telpās.

„Norde” 2015. gads ir ļoti nozīmīgs, jo tiek svinētas pat vairākas jubilejas. Pagājuši 20 gadi, kopš PSRS un Pasaules čempions kamaniņu sportā Dainis Bremze nodibināja „Norde” – uzņēmumu, kas nodarbojas ar automašīnu tirdzniecību un remontu. Aprit 15 gadi, kopš „Norde” ir „Nissan” oficiālais pārstāvis Latvijā, kas piedāvā klientiem jaunu „Nissan” automašīnu tirdzniecību un pēcpārdošanas apkalpošanu. 10 gadi pagājuši kopš „Nissan Norde” atrodas Skanstes ielā – jaunā modernā, īpaši izveidotā, plašā autosalonā. Savukārt pirms pieciem gadi, uzņēmums savas telpas ir atvēlējis arī mākslas izstādēm, kļūstot par mākslas galeriju „Nissan Norde”.

Balles dienā autosalons bija pārvērties par īstu rudens ražas buķeti, jo līdzīgi kā katru rudeni tiek daudzināta veiksmīga rudens raža, arī „Nissan Norde” atskatījās uz 20 gados paveikto. Mazliet mistisku vakara noskaņu pasākumam piešķīra burvju mākslinieks, bārmeņu šovi un zīlēšana, jo svinībām izvēlētais datums sakrita ar visu svēto nakti, jeb Helovīna svinēšanu.

Par vakara muzikālo daļu rūpējās dziedošais aktieris Varis Vētra un Latvijas estrādes dīva Samanta Tīna. Viesi varēja izjautāt numerologu par automašīnas numura izvēli, piedalīties viktorīnās un laisties dejā DJ Carlo pavadībā.

Pasākumā piedalījās arī „Nissan” vadītājs Baltijas valstīs Marguss Mikks, kurš „Norde” vadītājam Dainim Bremzem pasniedza īpašu „Nissan” balvu – metāla stūrīti. Tāpat ballē piedalījās arī Latvijas Olimpiskās vienības valdes priekšsēdētājs Einars Fogelis, „Mikrofona ierakstu” valdes priekšsēdētāja Elita Mīlgrāve, Čehijas vēstniecības pārstāvji, Igaunijas un Lietuvas kolēģi „Nissan” tirdzniecībā, kā arī daudzi „Nissan” auto saimnieki.

Pašlaik „Norde” ir viens no nozares līderiem jaunu automašīnu tirdzniecībā un pēcpārdošanas apkalpošanā, pārdodot gandrīz 5% no visa kopējā jaunu automašīnu tirgus Latvijā. To palīdz nodrošināt „Nissan” popularitāte (gandrīz 10% no jaunu automašīnu tirgus Latvijā). „Nissan Qashqai” ir nepārspēti pirktākais pasažieru automobilis Latvijā 2015. gadā, bet „Nissan” ir absolūtais tirgus līderis pasažieru automobiļu privātpersonu segmentā. „Norde” nodarbina vairāk nekā 70 darbinieku, ir uz attīstību vērsts uzņēmums, kas klientiem piedāvā gan jaunu „Nissan” automašīnu tirdzniecību, gan mazlietotu automašīnu tirdzniecību, kā arī plašu servisu visu marku un modeļu automašīnām. Individuāla attieksme pret katru klientu un rūpīgs darbs ir Norde pamatvērtības.

Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders