Arābu Emirāti un Izraēla – tagad sasniedzami visiem. FOTO
Dažu stundu lidojums, un no drēgnās, lietainās Rīgas jūs nokļūsiet īstā Austrumu pasakā. "VRK Travel" piedāvā veselu nedēļu atpūsties Apvienotajos Arābu Emirātos tikai pa 519 eiro, bet Izraēlā - tikai par 399 eiro.
Bizness un ekonomika
2015. gada 9. novembris, 12:00

Arābu Emirāti un Izraēla – tagad sasniedzami visiem. FOTO

Jauns.lv

Tūrisma firma "VRK Travel", kura Latvijas tirgū strādā kopš 2011. gada, piedāvā vairākas lieliskas iespējas - ļauties Apvienoto Arābu Emirātu eksotikai, apmeklēt Izraēlu, kura lepojas ar savu bagāto vēsturi, kā arī sagaidīt Jaungadu pasakainajā Spānijā. Un visas šīs lietas pieejamas par demokrātiskām cenām un sasniedzamas ar tiešajiem lidojumiem no Rīgas.

“VRK Travel” nosaukums ir labi zināms tiem Latvijas iedzīvotājiem, kas iecienījuši autobusu tūres uz Eiropas pilsētām. Šos braucienus firma joprojām piedāvā, taču tagad iespējams veselu nedēļu atpūsties Apvienotajos Arābu Emirātos - tikai pa 519 eiro, kā arī Izraēlā - tikai par 399 eiro. “Savu darbību mēs patiešām sākām ar autobusu tūrēm,” stāsta firmas pārstāve Margarita Krivoguzova, “un šādus ceļojumus organizējam joprojām. Taču, pateicoties līgumam ar nacionālo lidsabiedrību “airBaltic” un ne mazāk uzticamām čārterreisu aviokompānijām, mēs varam piedāvāt tūristiem tiešos reisus no Rīgas uz Apvienotajiem Arābu Emirātiem, Izraēlu un vairākām citām ne mazāk interesantām vietām.”

Visas vērienīgākās lietas – Arābu Emirātos!

Patiešām – tikai piecarpus stundu lidojums, un no drēgnās, rudenīgās Rīgas jūs nokļūsiet īstā Austrumu pasakā. Var izvēlēties atpūtu nedēļas vai divu nedēļu garumā Dubaijā 4* vai 5* kategorijas viesnīcā. Dāmām, kuras vēlas papildināt savu garderobi ar jaunu dabīgās kažokādas kažoku, taču nevēlas Rīgā pārmaksāt par to vairākus tūkstošus eiro, “VRK Travel” piedāvā tā saukto “Kažoku tūri”, kuras laikā var doties uz fabriku, kurā top kažokādu izstrādājumi. Taču Dubaijā galvenais ir viss, kas ir “lielākais, labākais, augstākais” pasaulē – pati lielākā mākslīgā sala, pati augstākā viesnīca, pati augstākā ēka “Burj Khalifa” – 828 metrus augsts debesskrāpis, tāpat arī pasaulē lielākais iekštelpu akvārijs, kurā apskatāmas vairāk nekā 33 000 zivju, tostarp haizivis, rajas un astoņkāji. “Arābu Emirāti – tā ir eksotika, patīkams klimats, piemēram, patlaban, novembra sākumā, tur ir +30 grādi pēc Celsija, bet pats galvenais – tur ir pavisam cita kultūra,” saka Margarita Krivoguzova. Runājot par vietējo tradīciju ievērošanu - tūristiem šajā ziņā nekādas problēmas nerodas. “Agrāk patiešām bija diezgan stingri likumi, taču tagad viss ir daudz vienkāršāk. Tomēr vīriešiem noteikti vajag staigāt slēgtajos apavos, bet sievietēm – ar nosegtiem pleciem.” Katrā viesnīcā, kur dzīvo Latvijas tūristi, uz vietas vienmēr atrodas tūrisma firmas pārstāvis, kurš izskaidro vietējās tradīcijas un atrisina iespējamās neskaidrības. Tuvojoties gadumijai, kļūst aktuāls Jaungada svinību jautājums. “VRK Travel” piedāvā jauno gadu sagaidīt Arābu Emirātos, rezervējot galdiņu viesnīcā Galā vakariņu laikā, kad viesus priecēs bagātīga izklaižu programma. Var izvēlēties arī iespēju doties kruīzā ar kuģīti pa kanālu, kurš atdala Veco un Jauno Dubaiju. Šī brauciena laikā jūs apburs miljoniem gaismiņu apmirdzēta debesskrāpju panorāma un, protams, dziesmas, dejas un svētku mielasts.

Uz Izraēlas svētvietām – ar komfortu

“VRK Travel” arī iepriekš piedāvāja regulārus braucienus uz Izraēlu 9 dienu garumā, taču janvārī lielā pieprasījuma dēļ notika pat pieci lidojumi no Rīgas vienlaikus.

Uz potenciālo tūristu šaubām par došanos uz Svēto zemi šajā gadalaikā (jo tur taču esot auksti), aģentūras pārstāve atbild šādi: “Janvārī gaisa temperatūra ir plus 18-24 grādi pēc Celsija. Mēs piedāvājam intensīvu ekskursiju programmu, un šis laiks ir ideāli piemērots tiem, kuri vēlas iepazīt šo valsti, neciešot no karstuma un tūristu pūļiem visapkārt.” Ceļojuma laikā tūristi varēs apskatīt Galileju, Telavivu, Jafu, Jeruzalemi, Betlēmi, Ako, Haifu, Cfatu, Jūdejas tuksnesi un savām acīm redzēt arī Nāves jūru.

Jaunais gads - Spānijā

Tiem, kurus pagaidām nevilina Austrumu eksotika, “VRK Travel” iesaka iepazīt Spāniju. Turklāt nevis salas un pludmales, bet gan zemi, kas pasaulei ir dāvājusi kultūras un arhitektūras šedevrus. Tā būs iespēja ļauties Barselonas skaistuma valdzinājumam, apmeklēt seno Spānijas pilsētu Žironu Katalonijā un paviesoties ģeniālā Salvadora Dalī dzimtajā pilsētā Figerasā, kur atrodas viņa teātris un muzejs. Turklāt Figerasu iecienījuši arī gardēži – te ir vairāki izcili restorāni, kurus apmeklēt iesaka daudzi Eiropas tūrisma ceļveži. Protams, un kā nu bez Monseratas apmeklējuma – pasaulslavenais benediktīniešu klosteris ir garīguma simbols un Katalonijas reliģiskais centrs, uz kuru dodas katoļu svētceļotāji no visas pasaules. Gadumijas vakariņu laikā viesnīcā jūs priecēs Katalonijas un Eiropas virtuves gardumi. Pēc vakariņām viesnīcas bārā - izklaidējoša šovprogramma ar dziesmām un dejām līdz pašam rītam.  

Papildu informāciju un sīkāku šo vai citu ceļojumu aprakstu meklējiet vietnē www.vrktravel.lv, kā arī “VRK Travel” lapā sociālajos tīklos “Facebook”, “Draugiem.lv”, “Instagram”, “Twitter” un “Vk.com”. Turpat var uzzināt arī par tā sauktajiem pēdējā brīža piedāvājumiem un citiem izdevīgiem variantiem. Ir spēkā lojalitātes programmas, kā arī atlaides bērniem, ģimenēm un tūristu grupām.

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar “VRK Travel” / Publicitātes foto

_____________________________________

 “VRK Travel” - filiāle “Centrs”

Ģertrūdes iela 33/35, Rīga

Darba laiks:

Darbdienās: 10:00-19:00

Sestdienās: 11:00-17:00

Tālrunis: 28 445 288

E-pasts: info@vrk.lv

"VRK Travel" - filiāle “Jugla”

Murjāņu iela 1a, Rīga

Darba laiks:

Darbdienās: 10:00-18:00

Tālrunis: 27 089 055; 28 957 137

E-pasts: info@vrk.lv