5. decembrī – šogad pēdējā Klientu diena RiverPark un iespēja iegādāties dzīvokli uz nomaksu bez bankas starpniecības
Bizness un ekonomika
2015. gada 30. novembris, 12:00

5. decembrī – šogad pēdējā Klientu diena RiverPark un iespēja iegādāties dzīvokli uz nomaksu bez bankas starpniecības

Jauns.lv

"RiverPark" dzīvokļu projekta attīstītājs "Interbaltija" informē, ka 5. decembrī no plkst. 11:00 līdz 17:00 notiks šogad pēdējā Klientu diena. Interesenti varēs gan apskatīt jebkuru no piedāvājumā esošajiem viena līdz četru istabu pilnas apdares dzīvokļiem, ar platībām no 40 līdz 165 m2, gan izmantot īpašus piedāvājumus dzīvokļiem ar akcijas cenām, gan uzzināt par vēl nebijušu piedāvājumu Latvijā: dzīvokļa iegādi uz nomaksu bez bankas starpniecības!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

“RiverPark dzīvokļi ir kvalitatīvi, komfortabli un mūsdienīgi. Tos iegādājušies pircēji no dažādām pasaules valstīm: Francijas, Krievijas, Kazahstānas, Ukrainas un pat ASV,” stāsta “Interbaltija” valdes priekšsēdētājs Ainārs Škapars, “Mūsu piedāvājums ir izdevīgs, jo ir iespējams saņemt gan 90% atlaidi nekustamā īpašuma nodoklim uz 10 gadiem, ko mums piešķīrusi Rīgas dome, gan iegādāties dzīvokli uz nomaksu bez banku starpniecības”.

Klientu dienās būs iespējams saņemt informāciju par jaunāko nomaksas piedāvājumu un pieejamajiem hipotekārā kredīta veidiem mājokļa iegādei. Latvijas iedzīvotājiem ir iespēja iegādāties mājokli “RiverPark” objektā, izmantojot valsts atbalsta programmu mājokļa iegādei ģimenēm ar bērniem.

“Pateicoties šai valsts atbalsta programmai, Latvijas ģimenēm ar bērniem ir iespēja saņemt hipotekāro kredītu un iegādāties mājokli šajā projektā ar mazāku pirmo iemaksu nekā iedzīvotājiem bez bērniem,” atklāj bankas “Citadele” hipotekārās kreditēšanas nodaļas vadītāja Oksana Borisova.

“Pirmie pircēji augstu novērtējuši mūsu izvirzītās kvalitātes prasības. Piemēram, būvējot mūra starpsienas, mēs ar tām aizstājam riģipsi. Šādu darba stilu ieviesuši skandināvu būvnieki. Kā arī plastikāta palodzes un kartona durvis atstājam “eiroremonta” cienītājiem citos projektos. Uzsvars ir uz pilnvērtīgiem, dabīgiem, kvalitatīviem celtniecības materiāliem. Nāciet un pārliecinieties par mūsu veidoto dzīves telpu!”, ziņo projekta attīstītāji.

Sīkāka informācija par “RiverPark” klientu dienām 5. decembrī pieejama mājaslapā -

www.riverpark.lv

 

Reklāmas raksts sadarbībā ar www.riverpark.lv/Publicitātes foto