Pieteikta tūrisma biroja "Relaks Tūre" maksātnespēja
„Relaks tūres” vadītājs Hardijs Madzulis pēc bankrota aizslēdza sava biroja un dzīvokļa durvis un devās nezināmā virzienā.
Bizness un ekonomika
2016. gada 13. janvāris, 16:45

Pieteikta tūrisma biroja "Relaks Tūre" maksātnespēja

Jauns.lv

Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas tiesā ierosināta tūrisma biroja "Relaks Tūre" maksātnespējas lieta, liecina ieraksts Maksātnespējas administrācijā.

Lieta ierosināta vakar, 12.janvārī, un tiesa to skatīs rakstveida procesā 19.janvārī. Ar maksātnespējas pieteikumu tiesā vērsās pats uzņēmums. Pērn "Relaks Tūre" vērsās tiesā ar lūgumu sākt tiesiskās aizsardzības procesu (TAP). Pagājušajā gadā "Relaks Tūre" atcēla vairākus ceļojumus, bet klientiem iepriekš iemaksāto naudu atpakaļ neatdeva, un vairāki cilvēki toreiz vērsās Patērētāju tiesību aizsardzības centrā (PTAC).

"Relaks Tūre" dibināta 1994.gadā, tās 39% daļu pieder Hardijam Madzulim, 28% - Evitai Grāvītei, 23% - Edvīnam Lakstīgalam, 10% - Ingum Pelčeram, liecina "Firmas.lv" informācija. 2013.gadā "Relaks Tūre" strādājusi ar 2 023 898 eiro apgrozījumu un 57 350 eiro zaudējumiem. Savukārt par 2014.gadu informācijas "firmas.lv" nav.


LETA/Foto: Rojs Maizītis