Zināmi konkursa "CSDD Satiksmes drošības maratons" uzvarētāji
CSDD ir pateicīga ikvienam konkursa dalībniekam, jo īpaši jauniešu skolotājiem, kuri paši iesaistījās uzdevumu risināšanā, tādējādi mudinot arī savus skolēnus būt vēl aktīvākiem konkursa dalībniekiem.
Auto un tehnoloģijas
2016. gada 15. janvāris, 14:08

Zināmi konkursa "CSDD Satiksmes drošības maratons" uzvarētāji

Jauns.lv

Līdz ar gadu miju noslēdzies arī CSDD satiksmes drošības konkurss “CSDD Satiksmes drošības maratons”! Noskaidroti paši zinošākie un neatlaidīgākie satiksmes noteikumu pārzinātāji. 1.vietā ierindojusies Annija Āboliņa no Alūksnes novada Strautiņu pamatskolas. Viņa šodien, 2016.gada 15.janvārī piedalās vēl vienās CSDD sacensībās – Kusas skolā notiekošajā konkursa “Gribu būt mobils!” Gulbenes reģiona pusfinālā, kur saņēma “CSDD Satiksmes drošības maratona” galveno balvu – planšetdatoru!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Savukārt 2.vietā ierindojās Jānis Bērziņš no Limbažu puses, bet 3.vietā – Samanta Afanasēviča no Daugavpils novada Salienas vidusskolas. Apsveicam uzvarētājus! Viņi saņem balvas, bet visu konkursa dalībnieku galvenais ieguvums ir zināšanas, kas ļoti būtiskas drošai ikdienas dalībai ceļu satiksmē.

CSDD ir pateicīga ikvienam konkursa dalībniekam, jo īpaši jauniešu skolotājiem, kuri paši iesaistījās uzdevumu risināšanā, tādējādi mudinot arī savus skolēnus būt vēl aktīvākiem konkursa dalībniekiem.

Konkursu “CSDD Satiksmes drošības maratons” CSDD radīja, uzklausot pašu skolēnu ieteikumus satiksmes drošības portāla www.berniem.csdd.lv attīstībai un pilnveidei.

Atgādinām, ka 2014./2015.mācību gada sākumā CSDD izveidoja ceļu satiksmes drošības portālu – digitālo mācību līdzekli www.berniem.csdd.lv. Tajā apkopoti izglītojoši un informatīvi materiāli bērniem un pusaudžiem – no pasažiera līdz moto braucējam. Lai skolēnus, viņu vecākus un pedagogus informētu par drošu dalību satiksmē, interneta portālā www.berniem.csdd.lv apkopoti teju 20 gadu laikā CSDD radītie izglītojošie materiāli par satiksmes drošību – spēles, testi, video, foto, grāmatas un citi materiāli. Tie vienkāršā un atraktīvā veidā skaidro būtiskākos satiksmes noteikumus un likumus, kas jāpārzina katram satiksmes dalībniekam. Turklāt portāls kalpo gan kā vietne, kur smelties idejas un mācību materiālus, gan tā ir iespēja digitālā vidē komunicēt ar domubiedriem par satiksmes drošību.

Portālā www.berniem.csdd.lv var uzzināt par visiem CSDD izglītības projektiem dažādu vecumu bērniem un jauniešiem. Tāpat šajā portālā ir iespēja jau no 10 gadu vecuma pieteikties velo eksāmena kārtošanai skolā vai CSDD nodaļā, kā rezultātā iegūt velosipēda vadītāja apliecību.

Regīna Zommere / Publicitātes foto