Tuvākajās dienās Latvijas veikalos parādīsies pirmie vietējie gurķi
Parasti pirmā raža veikalu plauktos nonāk tikai marta sākumā, bet šogad dārzeņu audzētājs "Mārupes siltumnīcas" iepriecina pircējus ar pirmajiem pašmāju dārzeņiem jau mēnesi agrāk nekā pērn.
Bizness un ekonomika
2016. gada 28. janvāris, 12:08

Tuvākajās dienās Latvijas veikalos parādīsies pirmie vietējie gurķi

Jauns.lv

Tuvākajās dienās Latvijas mazumtirdzniecības tīklos parādīsies pirmie vietējie gurķi, pastāstīja aptaujātie tirgotāji.

Mazumtirgotāja "Maxima Latvija" komunikācijas vadītājs Jānis Beseris pastāstīja, ka "Maxima Latvija" veikalos pirmie Latvijā audzētie gurķi būs pieejami sestdien, 30.janvārī. To cena būs 3,99 eiro par kilogramu. Gurķi būs pieejami visos "Maxima XXX" un "Maxima XX" formāta veikalos.

Arī mazumtirgotāja "Rimi Latvia" sabiedrisko attiecību vadītāja Inga Bite pavēstīja, ka pirmie vietējie gurķi "RImi" veikalos būs pieejami piektdien, 29.janvārī. "Parasti pirmā raža veikalu plauktos nonāk tikai marta sākumā, bet šogad dārzeņu audzētājs "Mārupes siltumnīcas" iepriecina pircējus ar pirmajiem pašmāju dārzeņiem jau mēnesi agrāk nekā pērn, pateicoties jaunajām un modernajām siltumnīcām," sacīja Bite.

Viņa piebilda, ka sākotnēji gurķi būs pieejami lielākajos "Rimi" veikalos, savukārt nākamās nedēļas laikā nonāks arī pārējo veikalu plauktos.

Jau vēstīts, ka pērn pirmie Latvijā audzētie gurķi Latvijas mazumtirdzniecības tīklos parādījās marta sākumā.

"Rimi Latvia" un "Maxima Latvija" ir Latvijā lielākie mazumtirdzniecības tīkli.

 

BNS / Foto: Evija Trifanova/LETA