Veikalos pieejami pirmie vietējie salāti podiņos
Veikalos ir pieejami pirmie šoziem Latvijā audzētie salāti podiņos.
Bizness un ekonomika
2016. gada 18. februāris, 12:38

Veikalos pieejami pirmie vietējie salāti podiņos

Jauns.lv

Mazumtirdzniecības tīklos "Rimi" un "Maxima" ir pieejami pirmie šoziem Latvijā audzētie salāti podiņos, pastāstīja tirgotāju pārstāvji.

"Rimi Latvia" sabiedrisko attiecību vadītāja Inga Bite pavēstīja, ka jaunie šā gada pirmās ražas Latvijā audzētie salāti podiņos daļā "Rimi" veikalu ir pieejami kopš trešdienas, 17.februāra, savukārt līdz šīs nedēļas beigām tie būs pieejami "Rimi" veikalos visā Latvijā.

Pēc viņas teiktā, Latvijā audzētie salāti podiņos šogad "Rimi" veikalos parādījās tajā pašā laikā kā pērn un arī cenu līmenis ir saglabājies pagājušā gada līmenī. "Kā katru gadu Latvijā audzētos salātus podiņos "Rimi" piegādā kooperatīvā sabiedrība "Baltijas dārzeņi"," sacīja Bite, piebilstot, ka salāti tiek audzēti Salas novada dārzeņu audzētāja "Rītausma" siltumnīcās.

"Maxima Latvija" Komunikācijas vadītājs pastāstīja, ka Latvijā audzētus jaunās ražas salātus podiņos "Maxima Latvija" veikalos iedzīvotājiem ir iespēja iegādāties no ceturtdienas, 18.februāra.

"Pašmāju dārzeņu parādīšanās "Maxima Latvija" veikalos, liecina par pavasara tuvošanos. Ik gadu iedzīvotāji arvien vairāk iecienījuši vietējo audzētāju produkciju, tāpēc, iestājoties siltākam laikam, mūsu veikalos parādīsies arī citi Latvijā audzēti dārzeņi," sacīja "Maxima Latvija" Mārketinga vadītāja Zane Kaktiņa.

Viņa pastāstīja, ka salātu cena "Maxima Latvija" veikalos ir 0,79 eiro gabalā un tie ir audzēti "Rītausmas" siltumnīcās.

"Rimi" un "Maxima" ir lielākie tirdzniecības tīkli Latvijā.

LETA/Foto: Evija Trifanova/LETA