Ķīnas viedtālruņu ražotājs "Coolpad" uzsāk darbību Eiropā
Auto un tehnoloģijas
2016. gada 23. februāris, 12:00

Ķīnas viedtālruņu ražotājs "Coolpad" uzsāk darbību Eiropā

Jauns.lv

Ar atklāšanas pasākumu Minhenē uzaicinātajiem žurnālistiem un sadarbības partneriem janvāra beigās viens no desmit vadošajiem Ķīnas viedtālruņu ražotājiem "Coolpad" paziņoja par darbības uzsākšanu Rietumeiropā. Latvijā jau šobrīd ir nopērkami divi "Coolpad" tālruņu modeļi: Porto un Modena.

"Coolpad Porto" – skaists dizains, plāns un ātrs viedtālrunis!

"Coolpad Porto" – 4,7 collas liels un 7,9 milimetrus plāns (tālruņa malas – tikai 4,8 mm) – ir viens no plānākajiem viedtālruņiem, tam ir izliekta mugurpuse, tas ražots no ļoti viegla materiāla un sver tikai 119 gramu. Inovatīvais "Coolpad Porto" "Baby Skin" korpusa pārsegums ir izgatavots no Indijas riekstiem. Šis videi draudzīgais materiāls ir ne tikai ekoloģisks, bet arī labi izskatās, jo uz tā nepaliek pirkstu nospiedumi. Tālrunis ir pieejams baltā un melnā krāsā.

Viedtālruņa 5 megapikseļu priekšējā un 8 megapikseļu galvenā kamera ar LED zibspuldzi nodrošina lieliskas kvalitātes fotogrāfijas. Ar "Porto" izdosies ideālas naktsdzīves pašbildes, jo "Coolpa ir izveidojis kameru, kas fiksē vairāk gaismas. Nepieciešams tikai smaidīt, un kamera pati uzņems pašbildi, pat bez taustiņa nospiešanas.

Īpaši plānais "Porto" ir ļoti ātrs 4G tālrunis. Ar to jebkurā vietā būs iespējams skatīties mīļāko TV raidījumu, klausīties mūziku, kā arī veikt video zvanu. Vēlaties pārslēgt TV kanālus ar "Porto"? Tikai trīs vienkāršas darbības, un varēsiet kontrolēt jebkuru mājas ierīci, kas izmanto infrasarkano tālvadības pulti.

"Coolpad Modena" – viss izklaidei  

Spēļu spēlēšana, video skatīšanās vai fotogrāfiju rādīšana draugiem ir tīrā bauda "Coolpad Modena" 5,5" lielajā viedtālruņa ekrānā. Tam ir moderns "Qualcomm Snapdragon" procesors, tā padarot Modena piemērotu 3D spēļu spēlēšanai.

Ātrais 4G divu SIM karšu tālrunis ļauj pārslēgties starp tīkliem, kad vien tas ir nepieciešams. Viedtālrunis var lepoties ar augstākās klases dizainu, nemanāmām ekrāna apmalēm, plānu 8,6 mm korpusu un izliektu aizmuguri. "Modena" ir nopērkams baltā, melnā un zelta krāsā.

Izmēģiniet īpašos "Coolpad Modena" foto režīmus: grima korekciju, nakts fotogrāfiju, HDR un smaida fotografēšanu.

Spēļu cienītāji un ceļotāji novērtēs tālruņa 2500 mAh akumulatoru.

Izmantojiet viedos žestus, lai vadītu "Porto" un "Modena". Lai atvērtu zvanīšanas paneli, rakstiet „c”, lai atvērtu interneta pārlūku – „e”, lai atskaņotu mūziku – „m”. Atliek tikai divreiz pieskarieties "Coolpad" tālruņa ekrānam, lai to atmodinātu.

Visas šīs lieliskās iespējas ir pieejamas par vienreizīgu cenu. "Coolpad" tālruņi Latvijā pie mobilo sakaru operatoriem nopērkami par cenu, kas nepārsniedz 200 eiro.

Eiropas tirgus "Coolpad" jau ir ļoti labi pazīstams, jo daudzus gadus uzņēmums Eiropā ir darbojies kā tālruņu ražotājs lielajiem Eiropas mobilo sakaru operatoriem. "Coolpad" ir spēcīgas pozīcijas Ķīnā – tas bija pirmais ražotājs, kas ieviesa tālruni ar divām SIM kartēm gaidīšanas režīmā, kā arī pirmais ražotājs, kas Ķīnā piedāvāja 4G tālruni. "Coolpad" ražo augstas kvalitātes produktus, un uzņēmums uzskata, ka inovācija ir panākumu atslēga. "Coolpad" piedāvā tālruņus ar inovatīvu dizainu, lielisku kvalitāti un pieņemamu cenu.

Pircēju paradumu izpēte visā pasaulē liecina, ka viedtālruņa dizains ir galvenais tā iegādes kritērijs. Pirmais iespaids ir svarīgs! Tikai tad, ja jums tālrunis ir iepaticies vizuāli, jūs iedziļināsieties tā tehniskajā specifikācijā – vai tā atbilst jūsu vajadzībām. Ja jums nepatīk tālruņa dizains, pārējam nav nozīmes. Šī apstākļa dēļ ierīces izskats un sajūta plaukstā ir ļoti svarīga. Tieši tādēļ "Coolpad" strādā pie tā, lai tā tālruņi iepatiktos uzreiz! "Coolpad" nodrošina augstākās klases specifikāciju, piemēram, jaunāko "Qualcomm" procesoru, 4G vai pirkstu nospiedumu lasītāju zemas vai vidējas klases cenu segmentā. Jau pavasarī Latvijā gaidāmi divi jauni "Coolpad" viedtālruņu modeļi.


Reklāmraksts tapis sadarbībā ar TICHI, SIA/Publicitātes foto

Tēmas