foto: Publicitātes foto
Jaunās "Mazda6" Latvijas pirmizrāde!
Auto un tehnoloģijas
2018. gada 18. septembris, 13:40

Jaunās "Mazda6" Latvijas pirmizrāde!

Jauns.lv

Jaunās "Mazda6" prezentācija norisinājās jaunajā "Mazda" pop-up veikalā, kurš kopš augusta piedāvā visiem izklaides un modes centra “Rīga Plaza” apmeklētājiem apskatīt jaunākos "Mazda" modeļus, saņemt konsultācijas, kā arī veikt izmēģinājuma braucienus.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Par godu šiem svētkiem "Mazda Pop Up" veikalu arī apciemoja divi īpaši viesi – Dīdžejs Jānis Spinga, kurš ir atlasījis baudāmāko mūzikas setu, kas varētu skanēt tuvā vai tālā izbraucienā ar jauno "Mazda6", kā arī mūziķis un bundzinieks Reinis Reķis, kurš iespieda "Mazda6" gāzes pedāli grīdā ar jaudīgu priekšnesumu.

Skatītāji, kuri bija kopā ar mums klātienē, varēja iekāpt un izbaudīt jauno "Mazda6" salonu, kā arī pieteikties izmēģinājuma braucienam, saņemot pirmos baudu mirkļus netikai kopā ar jauno "Mazda6", bet arī unikālo šokolādi RED. Jo, mūsuprāt, šokolādei un auto ir daudz kas kopīgs un tā ir bauda, kuru var sniegt šokolādes garša un braukšana ar jauno "Mazda6".

foto: Publicitātes foto

Pie tam šokolāde RED ir vienīgā šokolāde pasaulē, kurai kaloriju daudzums ir uz pusi mazāks nekā citām šokolādēm. RED tumšā šokolāde, nepaaugstina cukura līmeni asinīs, tādējādi to varēja baudīt arī cilvēki, kam tas bija liegts visu mūžu vai arī kādu noteikto laiku.

foto: Publicitātes foto

Turklāt, abus vieno unikālā sarkanā krāsa. Mazda krāsošanas tehnoloģija – TAKUMI-NURI, pateicoties kurai "Mazda KODO" dizains atdzīvina automašīnas virsbūvi, kā arī pastiprina katras līnijas skaistumu, īpaši to var redzēt "Mazda" unikālā "Sould Red Crystal" krāsā, tāpat kā šokolādes RED eleganti spilgti sarkanais iepakojums un kristāla gabaliņu forma, ļauj izbaudīt šokolādes garšu pilnībā.

"Mazda6", neskatoties uz bagātīgo aprīkojumu un Premium klases auto cienīgo kvalitāti, var atļauties baudīt daudzi, jo "Mazda6" cena ir ievērojami pievilcīgāka, kā daudziem konkurentiem šajā segmentā.

foto: Publicitātes foto

Lielākā daļa viesu atzīmēja, ka pirmā lieta, ko viņi pamana jaunajā "Mazda6" - ir krāsā un virsbūves siluets. Pirmās sajūtas iekāpjot jaunajā "Mazda6" bija greznība un apdares materiāli, kā arī braukt ar "Mazda6" lielākā daļa bija gatavi jebkur, jo galvenais, par ko ikviens pārliecinājās, ka ar Mazda6 var justies droši un komfortabli braucos uz jebkuru galamērķi.

Jauno "Mazda6" vat apskatīt "Mazda" autocentrā Skanstes ielā 4a, kā arī modes un izklaides centrā "Rīga Plaza" Mukuslals iela 71 (1.stāva ieeja “Ņujorka” no daudzstāvu stāvvietas puses).

Pieteikties veikt izmēģinājuma braucienus ar Mazda modeļiem var Mazda autocentrā, Rīgā, Skanstes ielā 4a., zvanot pa tālr.: 67303000, aizpildot pieteikumu mājas lapā

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar "Inchcape Motors Latvia".
 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās